Libnet.ro
UNICEF

07:16

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate in turul inaugural al probei de dublu de la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, eliminate in turul inaugural al probei de dublu de la Indian Wells

Perechea Irina Begu / Mihaela Buzarnescu foto) a fost eliminata, in noaptea de joi spre vineri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. continuă pe Adevărul

Begu si Buzarnescu, eliminate in turul inaugural al probei de dublu de la Indian Wells

Perechea Irina Begu / Mihaela Buzarnescu foto) a fost eliminata, in noaptea de joi spre vineri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Confruntare grea pentru Irina Begu in primul tur la Indian Wells! Va intalni una dintre revelatiile WTA din acest an

Irina Begu este singura jucatoare din Romania care va intra in turul I al turneului de la Indian Wells, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu fiind admise direct in runda secunda.

Confruntare grea pentru Irina Begu in primul tur la Indian Wells. Va intalni una dintre revelatiile WTA din acest an

Irina Begu este singura jucatoare din Romania care va intra in turul I al turneului de la Indian Wells, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu fiind admise direct in runda secunda.

Indian Wells: Simona Halep, duel cu Barbora Strycova in turul doi; Mihaela Buzarnescu o va intalni pe Daria Gavrilova

Simona Halep 2 WTA), favorita numarul 2, si Mihaela Buzarnescu 31 WTA), cap de serie 29, si-au aflat adversarele din turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. Numarul doi WTA o va intalni pe Barbora Strycova Cehia), in timp ce Buzarnescu va juca impotriva Dariei Gavrilova Australia).

Vesti bune pentru Mihaela Buzarnescu! Motivul pentru care poate spera la o calificare in turul III la Indian Wells

Mihaela Buzarnescu va intra direct in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, gratie locului pe care il ocupa in clasamentul WTA.

Indian Wells: Irina Begu, eliminata in primul tur de Bianca Andreescu (Rezultatele zilei)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de tanara jucatoare canadiana de origine romana Bianca Andreescu, in trei seturi, cu 6-7 3), 6-3, 6-3, miercuri, in prima runda a turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 9. 428 dolari.

Irina Begu deschide balul la Indian Wells. Cand este programata partida ei cu Bianca Andreescu si cand ar urma sa joace Simona Halep primul meci

Meciurile de pe tabloul principal de la Indian Wells inceap in aceasta seara, cand pe teren va fi si Irina Begu, care o va infrunta pe Bianca Andreescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )