Libnet.ro
UNICEF

19:45

Irina Begu paraseste Roland Garros in turul 3

Online Sport Online Sport,
Irina Begu paraseste Roland Garros in turul 3

Jucatoarea Irina Begu a fost eliminata, sambata, in faza turul al treilea la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Irina Begu se opreste n turul trei - a fost nvinsa de favorita 7, Caroline Garcia

Irina Begu 40 WTA) s-a oprit in turul al treilea la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa sambata, in doua seturi - scor 6-1, 6-3, de jucatoarea franceza Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul 7 a competitiei).

Irina Begu, victima pentru Caroline Garcia in turul III la Roland Garros

Irina Begu n-a reusit sa ii faca fata frantuzoaicei Caroline Garcia, in turul al treilea la Roland Garros, fiind invinsa in doua seturi.

Roland Garros: Irina Begu elimina o favorita si trece in turul 3 la Paris

Irina Begu a reusit joi seara sa o elimine pe favorita 27 a turneului de la Roland Garros, Shuai Zhang, si a ajuns in turul trei al turneului de Grand Slam. intr-un meci de aproximativ doua ore, Irina Begu a tr.

Alexandru Dulgheru a pierdut in turul secund la Roland Garros

Alexandra Dulgheru s-a oprit in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde a fost invinsa de Anett Kontaveit.

Roland Garros 2018. Simona Halep, explicatii pentru evolutia din primul set. Nu prea intelegeam ce se intampla

Simona Halepa pierdut de o maniera clara primul set disputat la editia din 2018 a turneului de la Roland Garros. Simona a fost condusa cu 5-0 si invinsa cu 6-2. Cea mai buna jucatoare a lumii a.

Irina Begu in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, joi, in turul al trilea la Roland Garros, dupa un meci castigat in doua seturi in fata chinezoaicei Shuai Zhang.

Roland Garros: Irina Begu, n turul trei - Victorie superba cu Shuai Zhang (27 WTA)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros, dupa o victorie superba cu chinezoaica Shuai Zhang 27 WTA), cap de serie numarul 27. Jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4.

Irina Begu, calificare de senzatie in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi seara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, dupa ce a dispus de chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie numarul 27, cu 6-3, 6-4. Begu 27 ani,.

IRINA BEGU a fost ELIMINATA de la Roland Garros

Irina Begu, numarul 40 mondial, a fost invinsa, sambata, in turul trei la Internationalele Frantei de la Roland Garros de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 7 mondial, scor 6-1, 6-3. Meciul a durat o.

Irina Begu in turul doi al probei de dublu la Roland Garros. Daca va ajunge in optimi, adversarele sale vor fi surorile Williams

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )