Libnet.ro
UNICEF

05:15

Irina Begu in turul doi al probei de dublu la Roland Garros. Daca va ajunge in optimi, adversarele sale vor fi surorile Williams

Adevărul Adevărul,
Irina Begu in turul doi al probei de dublu la Roland Garros. Daca va ajunge in optimi, adversarele sale vor fi surorile Williams

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Irina Begu si Qiang Wang, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

Roland Garros: Sorana Crstea si Sara Sorribes Tormo, n turul doi al probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea/Sara Sorribes Tormo Romania/Spania) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros, trecand in runda inaugurala de favoritele 10, letona Jelena Ostapenko si rusoaica Elena Vesnina.

Roland Garros: Venus si Serena Williams s-au calificat n turul doi al probei de dublu

Surorile Venus si Serena Williams s-au calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep, victorie categorie in turul doi de la Roland Garros

Victorie categorica pentru Simona Halep impotriva lui Taylor Townsend in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. in putin peste o ora, Halep a trecut fara emotii, 6-3 6-1, de jucatoarea.

Simona Halep, victorie categorica in turul doi de la Roland Garros

Victorie categorica pentru Simona Halep impotriva lui Taylor Townsend in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. in putin peste o ora, Halep a trecut fara emotii, 6-3 6-1, de jucatoarea.

Roland Garros: Irina Begu, n turul doi (scor 6-4, 5-7, 9-7 cu Schmiedlova) - Revenire spectaculoasa dupa ce a fost condusa cu 5-2 n decisiv

Se actualizeaza.

Roland Garros 2018. Irina Bara si Mihaela Buzarnescu, in turul doi la dublu

Perechea romana Irina Bara/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa 6-7 3), 6-3, 6-4 cu.

Roland Garros: Irina Begu, n turul trei - Victorie superba cu Shuai Zhang (27 WTA)

Irina-Camelia Begu 40 WTA) s-a calificat in turul al treilea de la Roland Garros, dupa o victorie superba cu chinezoaica Shuai Zhang 27 WTA), cap de serie numarul 27. Jucatoarea noastra s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-4.

Begu revine spectaculos si se califica in turul al doilea la Roland Garros

Condusa cu 5-2 in setul decisiv, jucatoarea Irina Begu a reusit o calificare spectaculoasa in turul secund la Roland Garros, turneu de Mare Slem disputat la Paris.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, pentru prima oara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus de suedeza Rebecca Pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )