Libnet.ro
UNICEF

08:45

Isarescu: Educatia financiara este foarte scazuta. Riscam ca un credit sa nu mai fie un credit, ci un fel de donatie, pentru ca debitorul nu a inteles despre ce e vorba

Adevărul Adevărul,
Isarescu: Educatia financiara este foarte scazuta. Riscam ca un credit sa nu mai fie un credit, ci un fel de donatie, pentru ca debitorul nu a inteles despre ce e vorba

Educatia financiara are un rol important la nivel national, in conditiile in care populatiei Romaniei are un nivel foarte scazut al educatiei financiare, iar creditele pot fi percepute ca fiind donatii pentru ca debitorii nu le-au inteles, a afirmat vineri guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. continuă pe Adevărul

Teodorovici: Primul nivel de la care trebuie inceputa educatia financiara este Parlamentul

Educatia financiara din Romania ar trebui sa vizeze in primul rand Parlamentul, in contextul in care aceasta institutie joaca un rol important pentru bunul mers al economiei romanesti, a afirmat vineri ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la conferinta cu tema Incluziunea financiara - de la vorbe la fapte, organizata in cadrul proiectului international Global Money Week, relateaza News. ro.

Teodorovici: Primul nivel de la care trebuie inceputa educatia financiara este Parlamentul

Educatia financiara din Romania ar trebui sa vizeze in primul rand Parlamentul, in contextul in care aceasta institutie joaca un rol important pentru bunul mers al economiei romanesti, a afirmat vineri ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la conferinta cu tema Incluziunea financiara de la vorbe la fapte, organizata in cadrul proiectului international Global Money Week.

Teodorovici, despre educatia financiara: in Parlament se fac propuneri habarniste

Ministrul Finantelor, Eugen Teorodovici, s-a aratat dezamagit de nivelul de cunostinte financiare al celor din Parlament, aratand ca educatia financiara ar trebui inceputa de la cel mai inalt nivel, pentru ca in Parlament se fac propuneri habarniste.

Radu Tudor: Traditia serviciilor secrete sovietice si ruse este foarte lunga, in operatiuni de eliminare prin otravire

Traditia serviciilor secrete sovietice si ruse este foarte lunga, in operatiuni de eliminare prin otravire, impuscare sau alte metode violente a oponentilor regimurilor de la Moscova. Extrem de ingrijorator e insa.

Florin Jianu: Termenul pentru definitivarea anului fiscal 2017 si estimarea pentru 2018 este foarte scurt

Consiliul National pentru Intreprinderile Private Mici si Mijlocii din Romania considera ca declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale este o solutie buna. Cu toate acestea, presedintele CNIPMMR, Florin Jianu atrage atentia ca proiectul OUG are un continut complex, care necesita efort, inclusiv din partea institutiilor statului si autoritatiilor locale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )