Libnet.ro
UNICEF

22:45

ISIS cere razbunarea religiei in urma atacului din Noua Zeelanda

B1 B1,
ISIS cere razbunarea religiei in urma atacului din Noua Zeelanda

Liderii gruparii jihadiste Statul Islamic au facut apel la razbunare pentru atacurile efectuate in Noua Zeelanda asupra a doua moschei, in urma carora si-au pierdut viata 50 de persoane, relateaza Daily Mail. continuă pe B1

Eroul de la Christchurch: Si-a aparat familia si comunitatea in timpul atacului din Noua Zeelanda

Abdul Aziz, un barbat musulman in varsta de 48 de ani, este vazut drept un erou de comunitatea din Christchurch dupa ce l-a infruntat pe atacatorul care a reusit vineri sa ucida 49 de oameni in atacul asupra.

ISIS se va razbuna pentru atacul de la cele doua moschei din Noua Zeelanda

Gruparea extremista Statul Islamic a amenintat luni ca se va razbuna dupa atacul de vineri de la doua moschei din Noua Zeelanda, soldat cu 50 de morti, relateaza DPA. Scenele de crima de la doua.

SRI face verificari privind vizita in Romania a autorului atacului terorist din Noua Zeelanda

Serviciul Roman de Informatii face verificari in privinta prezentei in Romania a autorului atacului armat din Noua Zeelanda, dupa ce procurorul-sef din Bulgaria a anuntat ca barbatul a facut un turneu in tara noastra, Ungaria si in Bulgaria in 2018, au precizat surse apropiate anchetei, citate de Mediafax.

Autorul atacului terorist din Noua Zeelanda, in vizita in Bulgaria si Romania. Ancheta la Sofia

Brenton Harrison Tarrant, barbatul care a comis un masacru in doua moschei din Christchurch, Noua Zeelanda, a vizitat Bulgaria in noiembrie anul trecut, potrivit agentiei de stiri Francepresse, citata de Hotnews. Dupa cateva zile petrecute in Bulgaria, barbatul a ajuns in Bucuresti in 15 noiembrie, de unde a inchiriat o masina pentru a ajunge in [] .

Politia din Noua Zeelanda sustine ca atacatorul a actionat singur

Australianul Brenton Tarrant, autorul atacului asupra celor doua moschei din Noua Zeelanda, soldat cu 50 de morti, ar fi actionat singur, conform politiei.

VIDEO Atacatorul din Noua Zeelanda a actionat singur, spune politia / Bilantul masacrului a ajuns la 50 de morti

Autoritatile din Noua Zeelanda au anuntat ca autorul celor doua atacuri armate produse vineri la moscheile Al Noor si Linwood din Christchurch, in urma carora 50 de persoane au murit, a actionat singur, relateaza Mediafax citand BBC.

Presedintele Turciei: Atentatul din Noua Zeelanda viza Turcia

Atentatul comis de un extremist de dreapta impotriva a doua moschei din Noua Zeelanda face parte dintr-o operatiune mai larga vizand Turcia, a afirmat luni presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, relateaza.

Erdogan: Atentatul din Noua Zeelanda a vizat, de fapt, Turcia

Atentatul comis de un extremist de dreapta impotriva a doua moschei din Noua Zeelanda face parte dintr-o operatiune mai larga vizand Turcia, a afirmat luni presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

AUTORITATILE DIN EUROPA: Legaturi intre carnagiul din Noua Zeelanda si miscarile de extrema-dreapta europene

Autoritatile din Europa fac investigatii pentru a afla daca atacatorul din Noua Zeelanda avea legaturi cu miscarile de extrema-dreapta de pe continent.

Traseul teroristului, care a comis atacul din Noua Zeelanda, in Romania

Avem dezvaluiri importante din ancheta facuta de autoritatile romane pentru a stabili traseul teroristului din Noua Zeelenada pe teritoriul Romaniei. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au activa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )