Libnet.ro
UNICEF

11:45

Israel, in pericol sa nu mai gazduiasca Eurovision 2019 din cauza tensiunilor politice: mai multe tari cer boicotarea competitiei. Unde ar putea avea loc

Adevărul Adevărul,
Israel, in pericol sa nu mai gazduiasca Eurovision 2019 din cauza tensiunilor politice: mai multe tari cer boicotarea competitiei. Unde ar putea avea loc

Victoria Israelului la Eurovision 2018, care implica organizarea viitoarei editii in Ierusalim, este contestata si naste tot mai multe controverse. Dupa ce mii de islandezi au semnat o petitie prin care cer boicotarea competitiei muzicale, tot mai multe tari se alatura acestui demers. continuă pe Adevărul

Gal Gadot, invitata de televiziunea publica israeliana sa prezinte Eurovision 2019. Raspunsul actritei

Televiziunea publica israeliana i-a propus actritei Gal Gadot 33 de ani), cunoscuta din filmul Wonder Woman, sa fie gazda Eurovision 2019, scrie timesofisrael. com, citat de News. ro.

Volkswagen a suspendat temporar productia unor modele diesel. Passat si Arteon nu mai sunt livrate clientilor din cauza unor probleme tehnice

Criza Dieselgate se adinceste in cazul Volkswagen. Compania a anuntat ca a suspendat temporar productia unor automobile diesel din cauza unei probleme la un indicator de semnalizare pentru motor, a anuntat producatorul auto german, transmite MarketWatch.

Top 10 cele mai valoroase branduri auto din lume

Toyota ramane cel mai valoros brand auto din lume pentru al saselea an consecutiv, in timp ce Mercedes-Benz a intrecut BMW si a urcat pe locul 2 pentru prima data in clasamentul anual. Tesla si-a marit valoarea marcii cu 60% si a ajuns la distanta mica.

FOTO Londra: Aeroportul Stansted a anulat si amnat mai multe zboruri din cauza unei furtuni cu fulgere

Aeroportul Stansted din Londra a amanat, a deviat si a anulat mai multe zboruri dupa ce un fulger a lovit un sistem de alimentare al aeronavelor cu combustibil in timpul furtunilor care au declansat mai mult de 64. 000 de fulgere, relateaza Reuters.

Crima pasionala la Viena: O romanca a fost ucisa de propiul sot din cauza geloziei

O romanca de 43 de ani a fost ucisa la Viena de propiul sot. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori de sotul ei, un sarb in varsta de 61 de ani, intr-o criza de gelozie, informeaza.

Alba: Referendumul desfasurat in Sebes, invalidat din cauza prezentei reduse

Referendumul local desfasurat in municipiul Sebes, Alba, privind achizitionarea de catre autoritatile locale a unui laborator mobil in vederea masurarii si monitorizarii calitatii aerului din oras, a.

Cristian Pomohaci, scos de pe afisul unui concert dintr-o comuna galateana, din cauza localnicilor nemultumiti. Acestia ar fi vrut sa l atace cu oua pe scena

Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol care va avea loc duminica intr-o comuna galateana, in urma protestului localnicilor. Decizia a fost luata in conditiile in care prin sat circulau zvonuri conform carora fostul preot urma sa fie atacat cu oua in timpul spectacolului, relateaza Mediafax.

Scandal URIAS din cauza lui Cristian Pomohaci: Afara din concert! Detalii HALUCINANTE

Scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii. Edilii se lauda de cateva zile cu invitatii.

Scandal urias din cauza lui Cristian Pomohaci. A fost dat afara dintr-un concert: Aveam informatii ca se va da cu oua in el

Este scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii. Primaria se lauda de cateva zile cu.

Saptamana de foc pe scena politica. Soarta mai multor persoane importante din Romania se poate schimba

Saptamana de foc pentru soarta lui Liviu Dragnea si a Laurei Codruta Kovesi. in plin razboi cu presedintele Klaus Iohannis, liderul PSD asteapta sentinta in dosarul angajarilor din Teleorman. Si soarta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )