Libnet.ro
UNICEF

06:15

Israela a murit din cauza INELULUI GASTRIC! Teama iNGROZITOARE printre VEDETE: Trebuie sa se prezinte de URGENTA la medic

B1 B1,
Israela a murit din cauza INELULUI GASTRIC! Teama iNGROZITOARE printre VEDETE: Trebuie sa se prezinte de URGENTA la medic

Rasturnare de situatie in cazul mortii milionarei Israela. Decesul ar fi survenit nu din cauza unui accident vascular, asa cum s-a spus initial, ci din cauza inelului gastric, care s-a rupt si care i-ar fi. continuă pe B1

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul total de victime se apropie de 100

Institutul National de Sanatate Publica a confirmat, marti, ca inca doua persoane au murit din cauza.

Tanarul abandonat pe strada la Pitesti a murit din cauza unui edem pulmonar

Barbatul gasit mort, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost coborat dintr-un autoturism si lasat in fata unui bloc din Pitesti a decedat din cauza unui edem pulmonar, arata rezultatele preliminare ale necropsiei. Duminica, in jurul orei 16. 00, pe o strada din cartierul Teilor din muncipiul Pitesti un barbat a fost coborat dintr-un autotrurism si abandonat pe strada, unde a fost gasit mort in momentul in care au ajuns echipajele de interventie alertate de martorii care au sunat la 112.

Doliu in muzica populara: O indragita cantareata a MURIT din cauza unei raceli! Rudele acuza medicii de INCOMPETENTA (FOTO)

Doliu in lumea muzicii populare! Cristina Fulgusin Mateias, cantareata de muzica populara si realizator de emisiuni la Radio Accent, a murit la doar 51 de ani. Fiica ei, rudele, dar si multi colegi de breasla.

inca trei romani au murit din cauza gripei. Numarul total de decese a ajuns la 93

Institutul National de Sanatate Publica INSP) anunta, sambata, ca numarul deceselor cauzate in Roma.

Medicii sunt in alerta! Numarul deceselor din cauza gripei creste alarmant: 99 de oameni au murit din aceasta cauza

Alte doua persoane - doi barbati in varsta de 49 si 63 de ani - au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 99,.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 99

Alte doua persoane - doi barbati in varsta de 49 si 63 de ani - au murit din cauza gripei, astfel ca numarul deceselor inregistrate de la inceputul acestei ierni din cauza virusului gripal a ajuns la 99.

Numarul deceselor din cauza gripei creste alarmant. Bilantul a urcat la 90 de victime

Inca doua femei au murit din cauza gripei, medicii confirmand existenta visurului in cursul zilei de vineri. Este vorba despre doua femei de peste 70 de ani, una din judetul Mures si una din judetul Arad.

Asistentul personal al lui Trump, demis dupa ce i s-a refuzat accesul la securitate din cauza unor probleme financiare din trecutul sau

Asistentul personal al presedintelui Donald Trump, John McEntee, a fost concediat si escortat de la Casa Alba luni, dupa ce i-a fost refuzat accesul la securitate, din cauza unor probleme financiare din trecutul sau, potrivit unor oficiali ai administratiei si unor persoane apropiate fostului consilier, relateazaThe Wall Street Journal.

Teleorman: Circulatie rutiera dificila pe DJ 504, din cauza inundatiilor

Circulatia rutiera se desfasoara, marti, cu dificultate pe DJ 504 din cauza apei de pe carosabil, ia.

METEO OFICIAL: Se schimba CLIMA in Romania si Europa din cauza topirii calotei glaciare. Spunem ADIO temperaturilor blande (FOTO)

Schimbarile climatice ar putea produce efecte dezastre pentru Europa in viitor. METEO OFICIAL: Se schimba CLIMA EUROPEI din cauza topirii calotei glaciare. Romania spune ADIO temperaturilor blande.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )