Libnet.ro
UNICEF

08:30

Israelul da Chinei cheile celui mai mare port. SUA nu vad miscarea cu ochi buni

Adevărul Adevărul,
Israelul da Chinei cheile celui mai mare port. SUA nu vad miscarea cu ochi buni

China va opera portul Haifa , in apropiere de submarine nucleare ale Israelului, si se pare ca autoritatile nu s-au gandit la ramificatiile strategice ale unei asemenea cedari, scrie publicatia Haaretz. continuă pe Adevărul

Cea mai mare greseala din istoria SUA, in viziunea lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump considera ca interventiile fostului lider George Bush in Orientul Mijlociu reprezinta cea mai mare greseala din istoria Statelor Unite. Cea mai mare greseala facuta.

Pentru femeile din aceasta tara, nasterea are un risc de mortalitate mai mare decat conflictul armat

Pentru femeile din Afganistan, nasterea are un risc de deces de circa cinci ori mai mare decat conflictul armat din tara lor, la 17 ani de la inlaturarea regimului taliban si in ciuda afluxului masiv de ajutor.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu ii ataca pe cei din PSD despre care spune ca arata ca ar fi cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, iar aceasta boala nu se trateaza.

PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina din tara

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, in contextul disputelor din PSD, ca PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara. intr-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de inteles ca tara nu va scapa de aceasta.

Tragedie in Prahova. O fetita de zece ani, spulberata de un TIR sub ochii fratelui mai mare

Sfarsit tragic pentru o fetita de 10 ani din localitatea Loloiasca, Prahova. Aceasta a fost lovita de un TIR, pe trecerea de pietoni, sub ochii fratelui mai mare. Cei doi se intorceau de la scoala.

Cum arata cel mai mare showroom eMAG din tara

Peste 15. 000 de oameni au vizitat cel mai mare showroom eMAG din tara, situat in Galeriile Mobexpert Baneasa, in primul weekend de la deschidere si au realizat comenzi record in valoare de un milion de euro.

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Record negativ pentru Romania!Tara noastra are cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, pentru a saptea luna consecutiv. Potrivit Eurostat, in august inflatia a ajuns la 4,7%, in timp ce.

Am avut din nou cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele UE

Pentru a saptea luna consecutiv, tara noastra a avut, in luna august, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 4,7%, dupa o rata anuala a inflatiei de 4,3% inregistrata in iulie, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat) si preluate de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )