Libnet.ro
UNICEF

22:30

Israelul nu vinde avioane F-16 Croatiei, din cauza ca Statele Unite nu aproba tranzactia

Hotnews Hotnews,
 Israelul nu vinde avioane F-16 Croatiei, din cauza ca Statele Unite nu aproba tranzactia

Israelul nu va putea vinde Croatiei avioane de vanatoare F-16, din cauza ca Statele Unite nu aproba tranzactia, a declarat joi ministrul croat al apararii, Damir Krsticevic, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

Al cincilea deces din cauza gripei: Un barbat n vrsta de 70 de ani din Mures

Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal.

Doua dumuri nchise n Vrancea din cauza viscolului, restrictii de trafic pe alte trei din judetele Buzau si Bacau

Doua drumuri nationale din judetul Vrancea sunt inchise din cauza viscolului, iar restrictii de tonaj au fost impuse pe alte trei drumuri din judetele Bacau si Buzau, potrivit Infotrafic. Traficul feroviar este intrerupt in judetul Gorj.

VIDEO Iarna grea n Europa: Cel putin 16 oameni au murit n ultima saptamna din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Cel putin 16 persoane au decedat in ultima saptamana in Europa din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ninsorile abundente si gerul din ultimele zile creand dificultati majore in tari ca Austria, Cehia, Germania, Grecia si chiar Norvegia.

Studentii tremura de frig in camine din cauza unei defectiuni

Gerul de afara se simte si in caminele Universitatii Bucuresti, unde studentii n-au mai primit caldura inca din decembrie, din cauza unei defectiuni. Tinerii si-au adus de acasa plite si calorifere.

Nivel record de rechemari din cauza airbag-urilor Takata

Toyota Motor va rechema alte 1,7 milioane de vehicule la nivel mondial, din cauza posibilelor defectiuni ale dispozitivelor de umflare a airbag-urilor Takata.

Pedeapsa redusa pentru un violator din cauza conditiilor necorespunzatoare din penitenciar

Un condamnat la inchisoare pentru viol si tentativa de viol a beneficiat de reducerea pedepsei cu 180 de zile, considerate executate suplimentar cu titlul de masura compensatorie, din cauza conditiilor necorespunzatoare din penitenciar, potrivit Mediafax. Decizia definitiva apartine Curtii de Apel Oradea.

Mai multi romani MORTI din cauza VIRUSULUI GRIPAL! Ministrul Pintea avertizeaza: Perioada de varf, in februarie

Patru romani au murit din cauza virusul gripal,d e la inceputul sezonului. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie. Pintea a avertizat ca se.

Un barbat a murit din cauza gripei porcine: Medicii nu au mai putut face nimic

Un barbat din Timis a murit din cauza gripei porcine. in varsta de 32 de ani, acesta era internat la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce contactase virusul AH1N1, informeaza Digi 24. Barbatul era.

Ancheta din cauza Autostrazii Sibiu-Pitesti

Premierul a trimis corpul de control la Compania de Drumuri din cauza Autostrazii Pitesti-Sibiu. Asta pentru ca desi exista proiectul inca de acum zece ani, lucrarile nu vor incepe nici anul.

Povestea primulului roman care a baut cafea. Ce greseala a facut din cauza ca nu stia cum se bea

In secolul al XXI-lea, cafeaua noastra cea de toate zilele e nelipsita din dieta zilnica a multor romani. Conationalii nostri beau in medie sub o cafea pe zi, fata de 4-5 cafele in tarile nordice,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )