Libnet.ro
UNICEF

19:47

Italia extinde carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia extinde carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul italian a decis sa prelungeasca pana la 7 septembrie masura prin care persoanele venite din Romania sau Bulgaria au obligatia de a sta 14 zile in izolare la domiciliu. Decretul a fost publicat pe 8 august in Gazeta Oficiala. Persoanele care vin din cele doua tari au de asemenea obligatia sa sune autoritatile sanitare, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Noua lista a tarilor cu risc ridicat de coronavirus, Spania printre ele La intrarea in Romania se impune carantina de 14 zile

Autoritatile sanitare au actualizat lista tarilor zonelor cu risc epidemiologic ridicat, in zona galbena carantina 14 zile) intrand si Spania.

Lovitura dura pentru romani. A fost actualizata lista statelor din zona galbena. incepand de maine, persoanele care vin din aceste tari vor sta in carantina 14 zile

In urma actualizarii listei tarilor cu risc epidemiologic ridicat, mii de romani vor fi afectati de decizia privind ultima tara adaugata pe lista acestor state din zona galbena. Institutul National de Sanatate Publica a anuntat ca lista este valabila incepand din 11 august si cuprinde 41 de tari in cazul carora se aplica masura carantinarii .

Un sat din judetul Olt a fost pus in carantina pentru 14 zile

Satul Greci, din comuna Schitu, judetul Olt, a fost plasat sub carantina duminica, pentru 14 zile, cu posibilitatea prelungirii masurii in functie de evolutia Covid-19. in sat este obligatorie purtarea mastii, iar adunarile publice si private au fost interzise.

CORONAVIRUS |Satul Greci din judetul Olt, plasat in carantina pentru 14 zile (VIDEO)

Satul Greci din comuna Schitu a fost plasat in carantina zonala pentru o perioada de 14 zile, incepand de duminica, ora 19:00, cu posibilitate de prelungire in functie de evolutia raspandirii noului.

DOCUMENT Spania, scoasa de pe lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat luni hotararea prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania.

Fara carantina pentru persoanele venite din Spania. Ce arata hotararea aprobata luni de CNSU (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de luni, Hotararea nr. 39 din 10 august 2020, prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituite.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )