Libnet.ro
UNICEF

11:15

Italia lanseaza un fond de doua miliarde de euro pentru a ajuta turismul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia lanseaza un fond de doua miliarde de euro pentru a ajuta turismul

Banca italiana de stat Cassa Depositi e Prestiti CDP) a anuntat vineri ca a creat un Fond national pentru turism, cu scopul de a investi doua miliarde de euro in sectorul hotelier, afectat puternic de pandemia de coronavirus COVID-19), transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

imprumuturi de 100 miliarde Euro pentru statele UE - instrumentul SURE a fost activat

Statele membre UE, inclusiv Romania, vor beneficia de imprumuturi in valoare totala de pana la 100 de miliarde de euro, in conditii avantajoase, prin instrumentul SURE, pentru plata somajului tehnic al angajatilor si PFA-urilor, precum si alte scheme de sprijin al job-urilor din economie.

MARCEL BOLOS: Fonduri europene de doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economie, in urmatoarele 6 luni

Fonduri europene de pana la doua miliarde de euro ar trebui sa intre in economia Romaniei in urmatoarele sase luni, a afirmat, marti, intr-o dezbatere de specialitate, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, citat de Agerpres.

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

Zeci de persoane din Craiova au fost tepuite: Au platit 1.138.000 de euro pentru acelasi apartament

Zeci de persoane din Craiova au fost inselati sa plateasca 1. 000 de euro pentru acelasi apartament, informeaza Politia Romana. Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din.

GUVERN: 16 milioane de euro pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria

Guvernul a decis, la propunerea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), alocarea temporara a sumei de 16 milioane de euro, pentru asigurarea necesarului de finantare al Autoritatii de Management pentru Programul Interreg V-A Romania-Bulgaria, conform unui comunicat de presa.

Ajutoarele de 1 miliard Euro pentru IMM, PFA, ONG: 7 banci, admise ca partenere de implementare

Sapte banci au fost admise ca partenere pentru implementarea celor 3 masuri de ajutoare de stat pentru IMM, ONG, PFA si cabinete medicale, in valoare totala de 1 miliard de euro, pentru redresarea din criza COVID-19, a anuntat, miercuri, Ministerul Economiei.

Noi finantari de 500.000-2,5 milioane euro pentru startup-uri IT europene, de la investitori in Revolut, Delivery Hero, Brainly

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cate 500. 000-2,5 milioane de euro printr-un fond de investitii lansat, marti, de Point Nine Capital, firma de investitii care a mai acordat finantari unor startup-uri de succes, ca Revolut, Delivery Hero, Brainly sau DocPlanner.

DACA MODIFICAREA RECTIFICARII BUGETARE INTRA IN VIGOARE Iohannis: Comisia Europeana ne va taia 3 miliarde euro

Daca legea de modificare a rectificarii bugetare ar intra in vigoare, riscam taierea de catre Comisia Europeana a 3 miliarde de euro si scaderea drastica a ratingului de tara, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni.

Un nou proiect grandios al Asociatiei Daruieste Viata. Spital de copii, renovat cu doua milioane de euro din donatii

Clinica de Hemato-Oncologie si Oncologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara a fost renovata complet cu bani din donatii si sponsorizari. Asociatia Daruieste Viata a investit doua milioane de euro pentru a crea conditii de tratament la standarde europene pentru copiii bolnavi de cancer de sange.

Noi fonduri europene de 150 milioane Euro pentru fermieri. Ghidul solicitantului

Fermierii afectati de criza COVID-19 pot obtine noi ajutoare, in valoare totala de 150 de milioane de euro, din fonduri europene, printr-o linie de finantare pentru care s-a anuntat perioada de depunere a cererilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )