Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia. continuă pe Hotnews

UPDATE Italianul confirmat cu coronavirus a fost in Romania in perioada 18-22 februarie. A aterizat la Craiova si a locuit in judetul Gorj. A vizitat rude si a avut intalniri de afaceri - MAE

Barbatul de 71 de ani recent intors din Romania in Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a fost in tara noastra in perioada 18-22 februarie, unde a vizitat rudele sotiei sale, cetatean roman, si a avut mai multe intalniri de afaceri, a anuntat ministerul roman de Externe. Potrivit MAE, el a ajuns in Romania pe aeroportul din Craiova, apoi a locuit in judetul Gorj.

Barbat din Italia, recent intors din Romania, confirmat cu coronavirus, la Rimini

Un barbat din Italia, recent intors din Romania, a ajuns la spital, iar medicii italieni au confirmat infectia cu coronavirus. Barbatul a fost transportat si izolat la un spital din Rimini.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

CORONAVIRUS. Circa 300 de suceveni de etnie roma s-au intors acasa din Italia, mintind ca vin din Germania. Primarul: N-am fost la ei, ce sunt nebun?

Alerta intr-o comunitate de romi din judetul Suceava. Aproximativ 300 de romani de etnie roma din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, s-au intors acasa din Italia, tara afectata grav de coronavirus, mintind.

Efectul neasteptat al coronavirusului. Ce se intampla cu pretul carburantilor din Romania

Conform unor statistici europene date publicitatii recent, Romania ar avea cele mai mici preturi la tot ce inseamna carburanti, fie ca vorbim de benzina, fie ca vorbim de motorina. Efectul neasteptat al coronavirusului Conform European Commissions Oil Bulletin pretul mediu al benzinei din Romania, de 1,07 eurolitru, este cel mai redus din Uniunea Europeana, sub .

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

Cod Rutier 2020. in ce conditii pot face soferii din Romania inchisoare. Pedepse cu executare pentru acest tip de infractiuni

Noile sanctiuni ale Codului Rutier ii poate lipsi de libertate pe soferii care comit o serie de nereguli la volan. Li s-a intamplat unor romani, care au ajuns in arest fiind incarcerati de politisti, dupa ce au primit inchisoare cu executare. Cod Rutier 2020. in ce conditii pot face soferii din Romania inchisoare Potrivit somesanul. ro, .

George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat. Ce vedete din Romania au avut probleme din cauza stupefiantelor

Dupa ce scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan a luat amploare, George a fost prins sub consumul de cocaina la volan. Acesta nu este singurul, multe vedete au fost prinse de autoritati de-a lungul timpului, sub influenta substantelor stupefiante. George Burcea nu este singurul care a fost prins drogat in legatura cu cazul lui .

Barbat plecat in Italia din Romania, confirmat cu coronavirus

Caz de coronavirus in cazul unei persoane care a plecat din Romania, in Italia, in regiunea Emilia-Romagna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )