Libnet.ro
UNICEF

08:15

Itele unui scandal urias in campania pentru Casa Alba: Acuzatii si raspunsuri in Afacerea Hunter Biden

Adevărul Adevărul,
Itele unui scandal urias in campania pentru Casa Alba: Acuzatii si raspunsuri in Afacerea Hunter Biden

In plina campanie pentru alegerile prezidentiale, fiul lui Joe Biden este tinta unor acuzatii si zvonuri lansate dinspre anturajul lui Donald Trump si o parte a taberei republicane. Dar probele lipsesc, scrie France TV Info, care incearca sa faca lumina in acest scandal. continuă pe Adevărul

Cum priveste Berlinul disputa pentru Casa Alba si ce crede despre viitorul relatiilor transatlantice? Oficial german: Multe dintre probleme raman pe masa

O victorie a democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale americane ar aduce o senzatie de usurare la nivel mondial, dar Berlinul ar avea in continuare multe probleme cu Washingtonul legate de politici, a declarat coordonatorul pentru legaturi transatlantice din Germania, Peter Beyer, care a mentionat gazoductul Nord Stream 2 si relatiile comerciale, transmite Reuters.

Seful cabinetului de la Casa Alba: SUA nu vor controla pandemia

Mark Meadows, seful cabinetului de la Casa Alba, a declarat duminica ca SUA nu vor controla pandemia COVID-19, in contextul in care tara se confrunta cu rate mari de crestere a infectarilor in majoritatea statelor si a ajuns la aproape 225. 000 de decese.

Petrecere de Halloween la Casa Alba. Cuplul prezidential nu a purtat masca, dar a pastrat distanta sociala

Donald si Melania Trump au fost, duminica seara, gazdele petrecerii de Halloween de la Casa Alba, unde nu au oferit anul acesta bomboane copiilor, ci au urmarit parada costumelor si i-au salutat de la distanta pe invitati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )