Libnet.ro
UNICEF

12:00

Iubita italianului Matteo Politi: De unde atata siguranta pe voi ca este un doctor fals? - VIDEO

Antena3 Antena3,
Iubita italianului Matteo Politi: De unde atata siguranta pe voi ca este un doctor fals? - VIDEO

Judecatorii au respins cererea italianului Matteo Politi de a fi pus in libertate. Avocatul falsului medic italian spune ca acesta este tinut pe nedrept in arest pentru ca nu reprezinta un pericol public. Mai. continuă pe Antena3

Iubita italianului cu opt clase care a operat la mai multe clinici: Nu conteaza daca a facut sau nu interventii. Este un doctor foarte bun

Italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, le-a cerut miercuri magistratilor sa fie plasat sub control judiciar, spunand ca regreta tot ce a facut, a precizat avocatul acestuia, subliniind ca Matteo Politi a incheiat un contract de mediere pentru fapta de inselaciune, deoarece este dispus sa se impace cu victimele. De asemenea, iubita italianului a spus ca are deplina incredere in el si ca este un doctor foarte bun.

Matteo Politi, falsul chirurg, contesta arestul preventiv

Daniel Ionascu, aparatorul italianului acuzat ca a profesat medicina fara drept, a declarat la Tribunalul Bucuresti, unde are loc judecarea contestatiei la arestul preventiv, ca Matteo Politi nu reprezinta un pericol daca e lasat in libertate, deoarece nu merge sa opereze pacientele prin metrou, transmite HotNews.

Tribunalul Bucuresti decide asupra constestatiei lui Matteo Politi la arestul prevenitv. Avocat: Nu e un pericol public, nu merge sa opereze n metrou

Daniel Ionascu, aparatorul italianului acuzat ca a profesat medicina fara drept, a declarat la Tribunalul Bucuresti, unde are loc judecarea contestatiei la arestul preventiv, ca Matteo Politi nu reprezinta un pericol daca e lasat in libertate, deoarece nu merge sa opereze pacientele prin metrou, transmite Mediafax.

Stirile ProTV: Matteo Politi a operat-o inclusiv pe iubita lui. Ce spune Ioana despre interventie

Matteo Politi, italianul acuzat ca a participat la interventii de chirurgie plastica fara sa fie calificat, vrea sa se impace cu fostele sale paciente.

Primul raport al Ministerului Sanatatii in cazul falsului medic Matteo Politi. Ce au descoperit inspectorii la clinicile private

Inspectorii Ministerului Sanatatii au facut pana acum verificari la cinci clinici private in cazul falsului medic Matteo Politi. Raportul, sustin jurnalistii de la Libertatea, scoate la iveala minciuni spuse.

Matteo Politi ramane in arest preventiv

Tribunalul Bucuresti a decis, astazi, ca italianul Matteo Politi, acuzat ca a practicat ilegal medicina in tara noastra, sa ramana in arest preventiv.

Medicul fals Matteo Politi ramane in arest preventiv

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri ca italianul Matteo Politi, acuzat ca a practicat ilegal medicina in Romania, sa ramana in arest preventiv. Tribunalul a respins, ca neintemeiata, contestatia depusa.

Medicul fals, Matteo Politi, vrea sa se impace cu toate partile vatamate! Declaratii de ultima ora

Daniel Ionascu, avocatul care il apara pe falsul medic Matteo Politi, a anuntat miercuri ca italianul a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de mediere, prin care doreste sa se impace si sa faca pace cu.

Avocat: Matteo Politi a facut o cerere de mediere. Doreste sa se impace cu toate partile vatamate

Daniel Ionascu, avocatul care il apara pe falsul medic Matteo Politi, a anuntat miercuri ca italianul a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de mediere, prin care doreste sa se impace si sa faca pace cu toate partile vatamate din dosar.

Falsul medic italian Matteo Politi contesta arestul preventiv. Avocatul parcagiului: Nu e un pericol, nu merge sa opereze pacientele prin metrou

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti vor lua miercuri in discutie contestatia la arestul preventiv depusa de avocatul falsului medic italian Matteo Politi. Desi acesta a incercat sa fuga din tara, aparatorul sau spune ca trebuie lasat in libertate pe motiv ca nu merge sa opereze pacientele prin metrou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )