Libnet.ro
UNICEF

14:30

Iulia Albu si-a machiat fetita de doar 10 ani. Cum a fotografiat-o apoi pe Mikaela

Playtech Playtech,
Iulia Albu si-a machiat fetita de doar 10 ani. Cum a fotografiat-o apoi pe Mikaela

Vedetele autohtone, ca si noi, cand vine vorba de copii lor, se mandresc cu ei si incearca sa si-i aduca in fata reflectoarelor si sa se mandreasca cu ei. Acelasi lucru l-a facut si Iulia Albu cand fetita ei, Mikaela, a avut parte de o sesiune de machiaj extravagant. Asa cum declara chiar mamica fetei, . continuă pe Playtech

Festivalul de Moda de la Iasi se reia dupa o pauza de 10 ani!

Irina Schrotter s-a intors in Iasul ei natal dupa nu mai putin de 10 ani in care a locuit in Elvetia si Italia, iar anul viitor va organiza din nou deja celebrul Romanian Fashion Week. Iata aici detaliile.

Copila de 10 ani, santajata cu fotografii indecente de un tanar din Dambovita. Ce au gasit procurorii la el acasa

O copila de 10 din Alba Iulia a trait clipe cumplite, dupa ce a inceput sa fiesantajata de un tanar in varsta de 23 de ani din Dambovita cu publicarea unor fotografii indecente. Tanarula.

Femeia din Alba care si-a injunghiat mortal sotul violent, condamnata la 10 ani de inchisoare

O femeie din Alba care si-a ucis sotul cu o lovitura de cutit in inima, dupa un scandal in familie, a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Gestu femeii a fost si urmarea batailor repetate pe care le primea de la sotul violent.

Drama baietelului ajutat de echipa Visuri la Cheie. Andrei are doar noua ani si a suferit deja 17 operatii

Echipa Visuri la Cheie se va opri in Capitala, iar in editia din aceasta miercuri, pe 4 decembrie, va fi prezentat cazul emotionant al unui copil de 9 ani. Pana la aceasta varsta, baietelul a suferit deja nu mai putin de 17 interventii chirurgicale. Telespectatorii vor putea urmari povestea marcanta a micutului, emisiunea fiind difuzata .

Incendiu puternic in Galati. Un copil de un an a murit, iar un altul de 10 ani a ajuns la spital

Un copil de 1 an si 4 luni a murit, iar un altul de 10 ani a ajuns la spital, cu arsuri grave, alti doi frati ai lor fiind salvati, in urma unui incendiu izbucnit, joi, intr-o gospodarie din localitatea.

Tragedie intr-o familie din judetul Galati. Un copil de un an a pierit intr-un incendiu provocat de un baiat de 10 ani

Copilul de 10 ani a folosit un recipient cu benzina pentru a aprinde focul in soba, moment in care s-a produs o explozie care a cuprins intreaga incapere in care se aflau alti doi micuti.

Financial report Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani. Banca Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala. De ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti

Financial Times: Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani * Les Echos: Premiera europeana: Banca Centrala a Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala * La Repubblica: Oamenii de stiinta explica de ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti * Stiri pe scurt.

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

LA 10 ANI DUPA CRIZA: Bugetul Irlandei a revenit pe excedent

Irlanda a inregistrat, in 2018, primul sau surplus bugetar din ultimii 10 ani, cu un an mai devreme decat prognoza Guvernul de la Dublin.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! De data asta, e ADEVARAT!

Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, impreuna au si un baietel. La aniversarea celor10 ani de casnicie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )