Libnet.ro
UNICEF

12:30

Iulia Vantur rasufla usurata! Salman Khan a scapat din puscarie. Ce cautiune a platit actorul

B1 B1,
Iulia Vantur rasufla usurata! Salman Khan a scapat din puscarie. Ce cautiune a platit actorul

Starul indian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce, in 1998, ar fi omorat doua antilope cu coarne spiralate dintr-o rasa rara, protejate de lege. Starul ar fi. continuă pe B1

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare dupa ce a omorat doua antilope rare

O veste bomba vine de la Bollywood! Salman Khan a fost condamnat pentru braconaj la cinci ani de inchisoare de o instanta din India. Decizia, insa, nu este definitiva. Salman Khan poate face apel in instan?.

Actorul indian Salman Khan a fost eliberat pe cautiune

Un judecator indian a autorizat, sambata, eliberarea pe cautiune a starului de la Bollywood Salman Khan, condamnat joi la cinci ani de inchisoare pentru ca a ucis ilegal animale protejate prin lege in urma cu 20 de ani, potrivit unuia dintre avocatii sai, citati de AFP.

Salman Khan, condamnat la 5 ani de inchisoare

O instanta din India l-a condamnat pe superstarul Bollywoodian la 5 ani de inchisoare, pentru braconaj. Actorul, in varsta de 52 de ani, a fost gasit vinovat de incalcarea legilor privind viata salbatica, prin uciderea unei antilope, dintr-o specie aflata pe cale de disparitie.

Salman Khan a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru braconaj

Superstarul de la Bollywood Salman Khan a primit o sentinta de 5 ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce a omorat doua antilope rare, protejate de lege, in statul Rajasthan, in timp ce filma pentru un.

Superstarul bollywoodian Salman Khan risca pana la 6 ani de inchisoare: care este acuzatia

Actorul indian Salman Khan 52 de ani) a fost gasit vinovat pentru braconaj, joi, potrivit unui procuror. Actorul risca pana la 6 ani de inchisoare, scrie AFP. com.

Ce facea Iulia Vantur, in timp ce Salman Khan era bagat la puscarie

Starul indian Salma Khan a fost ridicat de politie si incatusat. El a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce, in 1998, ar fi omorat doua antilope cu coarne spiralate dintr-o rasa ra.

India: Celebrul actor Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare

O instanta din India l-a condamnat la cinci ani de inchisoare si plata unei amenzi de 10. 000 de rupi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )