Libnet.ro
UNICEF

16:45

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Adevărul Adevărul,
Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai. continuă pe Adevărul

Iulian Bulai(USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu .

Viorica Dancila: Ca sa pot sa ajung in fiecare judet trebuie sa mai folosesc si un elicopter

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folosit un elicopter pentru a veni de la Suceava la Iasi deoarece, pentru a ajunge in fiecare judet al tarii,.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce primarul din Iasi a numit-o premierul cu `ZERO REALIZARI`: Mai intai sa ne spuna cum a strans cei 250.000 de euro pentru casa copilului sau (VIDEO)

Viorica Dancila a reactionat, in cadrul vizitei desfasurate la Iasi, dupa ce primarul orasului, Mihai Chirica, a atacat-o in urma cu doua zile, numind-o premierul cu zero realizari, al carei mandat se.

Viorica Dancila, baie de multime la Manastirea Putna: Cred ca, daca toti am merge si ne-am ruga si am fi mai buni, societatea nu ar fi asa de divizata

Viorica Dancila a fost prezenta, joi, la Manastirea Putna, la liturghia la care au participat mii de credinciosi, fiind asteptata cu paine si sare la intrarea in manastire de un grup de localnici imbracati in costume populare.

Noi miscari de trupe la MAI: Viorica Dancila a eliberat din functie un secretar si un subsecretar de stat

Premierul Viorica Dancila l-a eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne pe Adrian Petcu. Decizia a fost publicata, miercuri, in Monitorul Oficial, informeaza.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va sprijini construirea unei forte navale militare

Premierul Viorica Dancila reafirma, in mesajul transmis joi cu ocazia Zilei Marinei Romane, intreg sprijinul echipei guvernamentale pentru construirea unei forte navale militare care sa sustina si sa protejeze si mai bine interesele nationale in plan.

Premierul Viorica Dancila a reactionat la criticile lansate de Dacian Ciolos: Ar trebui sa-si faca o analiza a mandatului de comisar european, inainte de a critica actualele propuneri

Premierul Viorica Dancila a reactionat vineri la Iasi la criticile lansate de Dacian Ciolos si de Dan Barna cu privire la propunerile de comisar european, Dan Nica si Rovana Plumb. Premierul Viorica Dancila i-a.

VIORICA DANCILA: Ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt gata

Premierul Viorica Dancila a declarat, ier, la Craiova, ca dupa cazul de la Caracal ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt pregatite si va demara o campanie impotriva traficului de persoane.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )