Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iurie Leanca: Voi pleda pentru o angajare mai puternica a UE in tot ce inseamna Moldova

Adevărul Adevărul,
Iurie Leanca: Voi pleda pentru o angajare mai puternica a UE in tot ce inseamna Moldova

Liderul Partidului Popular European PPEM) Iurie Leanca, candidat la europarlamentare din partea Partidului Pro Romania, sustine ca, daca va deveni europarlamentar, va insista ca UE sa nu ignore derapajele democratice din Moldova daca acestea vor avea loc, si va pleda pentru angajarea mult mai puternica a tot ce inseamna Republica Moldova in Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Camelia Voiculescu, cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Camelia Voiculescu a fost declarata cea mai puternica femeie din mass-media la gala premiilor revistei Capital, care a premiat in acest an femeile de succes din tara noastra. Printre romancele premiate pentru.

ING, anunt important pentru clienti: mai multe servicii vor fi indisponibile

ING anunta ca mai multe servicii ale bancii vor trece printr-un proces de mentenanta programata, motiv pentru care nu vor putea fi accesate. ING anunta ca acest proces va avea loc miercuri, 22 mai, intre orele 22:00 si 02:00. Asta inseamna ca intre aceste ore serviciul ING Business, ING Home Bank si multimat ING vor [] .

Procesul Arhiepiscopului Teodosie: DNA a cerut o condamnare la maximul prevazut de lege, instanta a amanat pronuntarea pentru 29 mai

Curtea de Apel Constanta a amanat pentru 29 mai pronuntarea in dosarul in care arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, este judecat pentru ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene, DNA cerand instantei, la ultimul termen de miercuri, condamnarea acestuia la perioada maxima prevazuta de lege, in timp ce avocatul lui Teodosie a solicitat achitarea clientului sau, transmite Agerpres.

CURTEA CONSTITUTIONALA: Sesizarile PNL si USR, amanate pentru 28 mai

Sesizarile depuse de catre PNL si USR la legile prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala au fost amanate, astazi, de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) pentru data de 28 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )