Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jaf armat la o banca din Cluj Napoca. Autoritatile sunt in ALERTA (VIDEO)

B1 B1,
Jaf armat la o banca din Cluj Napoca. Autoritatile sunt in ALERTA (VIDEO)

Un barbat inarmat cu un cutit a amenintat casiera unei sucursale bancare din Cluj Napoca si a reusit sa sustraga peste 20. 000 de lei. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti, acestia facand. continuă pe B1

Jaf armat la o banca din Cluj Napoca. Autoritatile sunt in ALERTA

Un barbat inarmat cu un cutit a amenintat casiera unei sucursale bancare din Cluj Napoca si a reusit sa sustraga peste 20. 000 de lei. La fata locului s-au deplasat mai multi politisti, acestia facand.

Admitere liceu 2018 Clasamentul liceelor din Cluj-Napoca, n functie de media la Mate-info a ultimului admis

Liceul Teoretic Avram Iancu este primul in topul liceelor din Cluj-Napoca. Media ultimului elev admis anul trecut la clasele de Matematica-informatica este 9,69. Pe locul al doilea in clasament se afla Liceul Teoretic Nicolae Balcescu din Cluj-Napoca, cu o medie de 9,56 la Mate-info. Vezi in articol clasamentul tuturor liceelor din Cluj-Napoca, in functie de media ultimului admis de anul trecut la specializarea Matematica-informatica. Maine vor fi afisate rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018, iar pe 29 iunie incepe inscrierea la liceu. Vezi in articol cum arata Fisa de inscriere la liceuCare sunt scolile speciale din Cluj-Napoca.

Afacerea inedita a unor eleve din Cluj-Napoca. Transforma PET-urile in bratari,cercei si lantisoare

Trei eleve ale unui liceu din Cluj-Napoca au castigat un concurs de start-up-uri cu ideea lor de afaceri prin care vor sa transforme PET-urile care polueaza raurile in accesorii vestimentare, cum sunt bratari,.

Jaf armat la o scoala din Cluj Napoca. Cu cati bani a plecat infractorul

Un barbat inarmat cu un cutit si cu fata acoperita a amenintat casiera unei banci si a reusit sa fuga cu 20. 000 de lei. Politistii s-au dus imediat la fata locului si au inceput cercetarile.

Cati tineri drogati ajung zilnic la spital in Cluj. Seful Politiei: Elevii introduc drogurile in scoli deoarece nu se fac perchezitii. Un pliculet are 1-2 grame

In presa locala din Cluj-Napoca au aparut in ultimele zile numeroase clipuri cu persoane care s-ar afla sub influenta drogurilor, totul culminand cu prinderea de catre jandarmi a unui tanar care fuma un joint in centrul orasului. La sedinta organizata azi, la Prefectura cu toate institutiile cu atributii in domeniu s-au facut publice statistici ingrijoratoare: o persoana ajunge in fiecare zi la Urgente din cauza consumului de droguri.

Jaf armat in mijlocul zilei la o sucursala Banca Transilvania din Cluj. Un barbat a fugit dupa ce a dat lovitura si este cautat de politisti

Un barbat este cautat de politisti, dupa ce a atacat si a jefuit o sucursala a Bancii Transilvania de la Cluj in mijlocul zilei.

Omul care a comis jaf armat pentru un domeniu web a primit 20 de ani de nchisoare

Sherman Hopkins Jr. , un om in varsta de 43 de ani din Iowa, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru tentativa de a fura un domeniu web de la un alt barbat pe care l-a amenintat cu arma, scrie Motherboard.

Omul care a comis jaf armat pentru un domeniu web a primit 20 de ani de nchisoare

Sherman Hopkins Jr. , un om in varsta de 43 de ani din Iowa, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru tentativa de a fura un domeniu web de la un alt barbat pe care l-a amenintat cu arma, scrie Motherboard.

Ce zice politia din Cluj despre desele incendii de la Pata Rat: Nu s-au putut formula concluzii clare care sa indice producerea lor intentionata

Mai multe incendii s-au produs, si anul acesta, la rampa de depozitare a gunoiului de la Pata Rat. Reprezentantii IPJ Cluj spun ca s-au ridicat imagini surprinse de camerele de supraveghere si ca au fost audiati angajati ai RADP Cluj si persoane ce au avut acces la rampa.

Doi din cinci romni adulti sunt nebancarizati, iar o treime dintre pensionari si primesc pensia cash (raport Banca Mondiala)

Romania are 42% din populatia adulta nebancarizata, iar lipsa digitalizarii in sectorul pensiilor face ca o treime dintre pensionari sa isi incaseze pensia cash, se arata in Raportul Global Findex publicat de Banca Mondiala. Raportul poate fi citit aici. Global Findex este un set de date extins, publicat la fiecare 3 ani, care descrie modul in care oamenii din 140 de economii utilizeaza serviciile financiare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )