Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jaful secolului la o banca din Romania: cum ar fi reusit angajatii sa scoata milioane din tezaur

Playtech Playtech,
Jaful secolului la o banca din Romania: cum ar fi reusit angajatii sa scoata milioane din tezaur

Procurorii din Iasi cerceteaza, sub control judiciar, doi angajati ai unei unitati BRD care ar fi furat doua milioane de lei. Ei au incercat sa-si stearga urmele printr-o metoda ingenioasa. Un dosar cu acuzatii incredibile este instrumentat de anchetatorii din Iasi. Doi angajati ai BRD sunt cercetati sub control judiciar pentru delapidare dupa ce, in [] . continuă pe Playtech

TELEVIZIUNE FINLANDEZA, DESPRE CEA MAI MARE BANCA DIN NORDUL EUROPEI: Nordea a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro

Nordea, cea mai mare banca din nordul Europei, a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro in perioara 2005-2017, potrivit unor documente prezentate luni de televiziunea finlandeza Yle, transmite Reuters.

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

Mii de podoabe vechi de milenii, descoperite intr-o pestera din Romania

Pestera Cioclovina este una dintre cele mai vizitate din Romania, mai ales vara cand gasesti racoare in zilele caniculare. In urma cu patru decenii a fost descoperit un tezaur impresionant de podoabe vechi de peste.

Angajatii Vodafone din Romania vor beneficia de concediu suplimentar platit de pana la 10 zile, in cazul in care sunt victime ale violentei domestice

Angajatii Vodafone din toate cele 25 de tari in care grupul este prezent, inclusiv Romania, vor avea acces la asistenta si consiliere specializata si vor beneficia de concediu suplimentar platit de pana la 10 zile, numit concediu pentru siguranta, potrivit noii politici globale de resurse umane lansate de grupul britanic de comunicatii. Potrivit statisticilor Politiei Romane, in primele 11 luni ale anului 2018, in tara noastra s-au inregistrat aproape 100 de cazuri de violenta in familie pe zi si doar in primele 10 zile ale anului 2019, au fost emise ordine speciale in 150 de cazuri de violenta domestica, pentru a proteja victimele, arata compania.

Batalia pe angajati: Ce salarii si beneficii ofera retailerii din Romania

Retailul reprezinta un domeniu recunoscut pentru faptul ca angajatii nu sunt foarte fideli unui loc de munca. Motivele pot fi multiple: oferta mare de pe piata de profil, salariile mici, munca in ture, posibilitatea redusa de avansare in cariera sau.

Reuters: Cel mai mare partid de opozitie din Romania urmareste interzicerea Huawei in infrastructura telecomunicatiilor

Partidul National Liberal va declansa o ancheta publica privind contributia Huawei la infrastructurile critice si va incerca sa o blocheze din dezvoltarea retelei 5G din cauza preocuparilor de securitate crescande, a declarat marti Pavel Popescu, reprezentantul PNL in comisia IT a Parlamentului, potrivit Reuters.

Cannabisul apare in farmaciile din Romania! Ministrul Sanatatii a confirmat anuntul

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a confirmat ca a inceput deja demersurile pentru ca terapia cu cannabis medicinal sa ajunga si in Romania, potrivit Stirile Kanal D. Demnitarul sustine ca, nu peste.

Locul din Romania unde oamenii stiu cu patru zile inainte cum va fi vremea

Exista un loc in Romania unde oamenii stiu exact cum va fi vremea cu patru zile inainte. Nu vorbim despre niciun fenomen paranormal, desi in zonacircula legende si povesti despre mistere neelucidate.

Singurul oras din Romania unde vacanta de Paste a fost prelungita cu 5 zile, din cauza summitului european

Elevii din municipiul Sibiu vor sta mai mult in vacanta de Paste. Toate scolile din municipiul Sibiu vor fi inchise in perioada 6 - 10 mai, cu ocazia summitului european gazduit de oras. Astfel, elevii vor avea o vacanta prelungita. Pentru anul scolar 2018-2019, vacanta de Paste este programata in perioada 20 aprilie 5 mai.

Singurul oras din Romania unde vacanta de Paste a fost prelungita cu 5 zile. Motivul: summitul european al sefilor de stat si guvern

Elevii din municipiul Sibiu vor sta mai mult in vacanta de Paste. Toate scolile din municipiul Sibiu vor fi inchise in perioada 6 - 10 mai, cu ocazia summitului european gazduit de oras. Astfel, elevii vor avea o vacanta prelungita. Pentru anul scolar 2018-2019, vacanta de Paste este programata in perioada 20 aprilie 5 mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )