Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jandarmeria Romana, mesaj pentru protestatarii rezist

Antena3 Antena3,
Jandarmeria Romana, mesaj pentru protestatarii rezist

Jandarmeria Romana a transmis vineri un mesaj catre cei care protesteaza in Piata Victoriei, multumindu-le pentru faptul ca inteleg si apreciaza efortul jandarmilor de a iesi in strada alaturi de ei. continuă pe Antena3

Jandarmeria Romana: Si anul asta efortul nostru a fost apreciat cu flori. Care a fost reactia publicului (FOTO)

Jandarmeria Romana a postat fotografii in care primesc flori de la cetateni, precizand ca si anul acesta efortul lor a fost aprecizat. De asemenea, autoritatile au cerut protejarea valorilor sociale.

Jandarmeria Romana, despre ridicarea jurnalistului german din Piata Victoriei: A fortat dispozitivul

Jandarmeria Romana a facut precizari cu privire la incidentul care l-a implicat pe jurnalistul german Paul Arne Wagner, ridicat din Piata Victoriei, in urma protestului care a avut loc miercuri seara.

Nicolae Bacalbasa, imbranceli cu protestatarii Rezist la iesirea din Parlament(VIDEO)

UPDATE: Protestatarul care s-a imbrancit cu Nicolae Bacalbasa a fost condus la sectia de politie pentru a da declaratii. Adunity_79310 Foto:facebook. com/fingerprints. ro Nicolae Bacalbasa.

Barna: USR cere demisia lui Carmen Dan si a sefului Jandarmeriei. Au transformat Jandarmeria Romana in bratul armat al lui Dragnea

Presedintele USR, Dan Barna, le-a solicitat, joi, demisia din functii ministrului de Interne, Carmen Dan, si sefului Jandarmeriei, Sebastian Cucos, acuzandu-i ca au transformat Jandarmeria in bratul armat al lui Liviu Dragnea. Barna a declarat totodata ca este inadmisibil ca intr-un stat european Jandarmeria sa se comporte ca inainte de anii 1990 si sa fie un instrument aflat la comanda politica.

Jurnalist german, ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei . Jandarmeria romana nu considera ca jurnalistii, chiar si cei straini, au vreun drept sa participe

Un jurnalist german a fost ridicat de jandarmi in timpul protestului din Piata Victoriei, la care s-au adunat mii e oameni pentru a cere demisia Guvernului. Colegul nostru, jurnalistul german Paul Arne Wagn.

Mesajul Rovanei Plumb pentru protestatarii care s-au bucurat la condamnarea lui Dragnea: Nu pot exista atitudini de cntec, de bucurie, de dans, fata de necazul unui om

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, i-a criticat pe protestatarii din Piata Victoriei care s-au bucurat la aflarea vestii ca Liviu Dragnea a fost condamnat.

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Drangea: Poate face din nou istorie pentru PSD, impreuna cu noi toti si avand sustinerea noastra

Carmen Dan a transmis un mesaj pe pagina persoanala de Facebook, la scurt timp dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in.

Rovana Plumb, mesaj pentru CExN al PSD: Sustinere totala pentru Liviu Dragnea

Sustinere totala pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea - este mesajul cu care vine in reuniunea Comitetului Executiv National CExN) al partidului presedintele organizatiei de femei a PSD, Rovana Plumb, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )