Libnet.ro
UNICEF

23:16

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 117 ani

B1 B1,
Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a. continuă pe B1

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

A murit cea mai batrana persoana din lume

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, din cauze naturale, pe insula sa natala Kikai, din regiunea Kagoshima, potrivit unui oficial japonez.

A murit cea mai batranapersoanadin lume. Eranascutain secolul 19

Nabi Tajima, cea mai batrana persoana din lume, o japoneza de 117 ani si opt luni, a murit, sambata, in orasul Kikai, din sudul tarii. Nabi Tajima a murit din cauze naturale, in spitalul in care era.

Raportul Fericirii: Finlanda este cea mai fericita tara din lume in 2018. Romania, pe locul 52

Cei mai fericiti oameni din intreaga lume locuiesc in Finlanda, potrivit unui raport al ONU pentru 2018, realizat la nivel global. Raportul Fericirii isi propune sa masoare bunastarea subiectiva - cat de fericiti se simt oamenii si de ce -.

SUA: Cea mai varstnica persoana condamnata a fost executata in Alabama (FOTO)

Walter Moody, in varsta de 83 de ani, a fost executat in Alabama, SUA, fiind condamnat pentru doua bombe puse in 1989. Moody a fost condamnat pentru doua bombe trimise prin posta ce au ucis un judecator su.

Cea mai vrstnica persoana executata n SUA si-a primit joi pedeapsa n Alabama

Statul american Alabama a executat joi un barbat de 83 de ani, condamnat pentru doua bombe puse in 1989, acesta devenind cea mai varstnica persoana care primeste pedeapsa capitala in istoria moderna a SUA, transmite Reuters.

Millie Bobby Brown, din serialul Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana din lista celor mai influenti oameni din lume

Actrita britanica Millie Bobby Brown, in varsta de 14 ani, cunoscuta din serialul de succes Stranger Things, a devenit cea mai tanara persoana inclusa de revista Time in lista celor mai influenti oameni din lume.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )