Libnet.ro
UNICEF

05:45

Japonia: Peste 70 de persoane au murit si alte cateva zeci sunt date disparute dupa ploile abundente din ultimele zile

Adevărul Adevărul,
Japonia: Peste 70 de persoane au murit si alte cateva zeci sunt date disparute dupa ploile abundente din ultimele zile

Peste 70 de persoane au murit si alte cateva zeci sunt date disparute in Japonia dupa trei zile consecutive cu ploi abundente iar prim-ministrul Shinzo Abe a avertizat ca autoritatile se confrunta cu o cursa contra timp, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Bilantul inundatiilor din Japonia: Cel putin 81 de persoane au murit

Cel putin 81 de persoane au murit in urma ploilor torentiale si alunecarilor de teren din Japonia, in timp ce alte cateva zeci sunt in continuare disparute, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters.

Twitter a suspendat peste 70 de milioane de conturi suspectate ca propaga informatii false

Twitter a suspendat in doua luni peste 70 de milioane de conturi suspectate ca propaga informatii false, in cadrul luptei sale impotriva activitatilor rau intentionate, a relatat sambata Washington Post, citat de Agerpres.

Peste 70% din judecatorii Curtii Supreme ar iesi la pensie daca Legile Justitiei ar intra in vigoare. Mii de procese, reluate de la zero

Peste 70% din judecatorii Curtii Supreme, adica 93 din 129, ar putea iesi la pensie daca legea privind statutul magistratilor intra in vigoare. Actul normativ face parte din controversatul pachet de Legi ale.

Tolo.ro: Peste 70% din judecatorii naltei Curti de Casatie si Justitie ar iesi la pensie, daca legile justitiei ar intra n vigoare. Mii de procese ar putea fi reluate de la zero

Peste 70% din judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, respectiv 93 din totalul de 129, ar putea iesi la pensie in cazul in care legea privind statutul magistratilor ar intra in vigoare. Actul normativ face parte din contestatul pachet al legilor justitiei si se afla la promulgare. Legea prevede ca magistratii cu vechime de 20 de ani se pot retrage cu o pensie mai mare decat salariul, scrie Tolo. ro. Statistica a fost furnizata de Consiliul Superior al Magistraturii, la solicitarea unui judecator. Situatia aminteste de ceea ce se intampla in Polonia unde puterea a fortat pensionarea magistratilor, dupa ce a decis numirea acestora pe criterii politice, de catre Parlament.

FOTO VIDEO Ploile torentiale au facut ravagii in Japonia. Cel putin sapte persoane au murit si peste 1,6 milioane au fost evacuate

Ploile torentiale care se abat de patru zile asupra vestului Japoniei, provocand inundatii si alunecari de teren, s-au soldat pana acum cu cel putin sapte morti, potrivit autoritatilor locale.

FOTO Ploile torentiale au facut ravagii in Japonia. Cel putin sapte persoane au murit si peste 1,6 milioane au fost evacuate VIDEO

Ploile torentiale care se abat de patru zile asupra vestului Japoniei, provocand inundatii si alunecari de teren, s-au soldat pana acum cu cel putin sapte morti, potrivit autoritatilor locale.

Tragedie in Mexic: Zeci de morti si raniti dupa mai multe explozii la un depozit de artificii(VIDEO)

Mai multe explozii puternice s-au produs la un depozit de artificii din orasul mexican Tultepec, cel putin 19 persoane pierzandu-si viata, iar alte cateva zeci fiind ranite in urma deflagratiilor, informeaza si.

Explozie puternica intr-un bloc din Brasov. Peste 70 de persoane au fost evacuate

O explozie urmata de incendiu s-a produs, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bloc de pe strada Aleea Constructorilor din municipiul Brasov, fara a se inregistra victime, informeaza purtatorul de.

Peste 70 de perchezitii, efectuate la suspecti de fraude economice. Politia a pus in aplicare 60 de mandate de aducere

In ultima saptamana, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice din cadrul Politiei Romane au efectuat 73 de perchezitii si au instituit masuri asiguratorii in valoare de peste 6. 000 de lei, in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele unor persoane banuite de infractiuni economice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )