Libnet.ro
UNICEF

01:05

5 simptome digestive care nu trebuie neglijate. Afla ce afectiuni ascund

România Liberă România Liberă,
5 simptome digestive care nu trebuie neglijate. Afla ce afectiuni ascund

5 simptome digestive care nu trebuie neglijate. Afla ce afectiuni ascund. continuă pe România Liberă

5 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a-ti lua primul apartament

Dupa ce ai stat ani de zile cu chirie, vine un moment in care iti doresti sa te muti la casa ta, sa iti poti amenaja locuinta dupa bunul plac si sa stii ca nu mai depinzi de un alt proprietar.

Cea mai mare schimbare pentru ITP de care trebuie sa stie soferii romani

Inspectia tehnica periodica ITP) trebuie realizata la fiecare doi ani si e obligatorie. Tocmai de aceea aceasta schimbare ar putea fi o salvare pentru multi soferi. in prezent, daca detii.

Emanuel Ungureanu: Lipsa criteriilor de determinare a mortii cerebrale, o mare problema a sistemului de transplant. Au fost scoase abuziv de o mana invizibila care trebuie sa intre in puscarie

Una dintre marile probleme ale sistemului de transplant este lipsa criteriilor de determinare a mortii cerebrale, a declarat luni, la Interviurile HotNews LIVE, deputatul USR Emanuel Ungureanu. Vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor lucreaza la o noua lege a transplantului, care va readuce criteriile care au fost scoase in mod abuziv de catre o mana pe care DIICOT trebuie sa o determine si sa intre in puscarie multi ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )