Libnet.ro
UNICEF

21:15

Jeffrey Epstein s-a sinucis prin spanzurare, confirma autopsia sa (oficial)

Hotnews Hotnews,
 Jeffrey Epstein s-a sinucis prin spanzurare, confirma autopsia sa (oficial)

O autopsie a ajuns la concluzia ca omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost gasit mort in celula sa sambata trecuta, s-a spanzurat, a declarat vineri o purtatoare de cuvant a Biroului medicului legist din New York, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Hotnews

Raportul autopsiei lui Jeffrey Epstein: multiple rupturi ale oaselor gatului. Detaliul care adanceste misterul circumstantelor mortii

Medicii legisti care au efectuat autopsia omului de afaceri Jeffrey Epstein au identificat multiple rupturi ale oaselor gatului acestuia, potrivit a doua surse citate de Washington Post. Descoperirea adanceste misterul privind circumstantele mortii lui Epstein, noteaza sursa citata.

Cazul Jeffrey Epstein: Oasele gatului au fost zdrobite

Autopsia corpului miliardarului american Jeffrey Epstein ar arata ca acesta avea oasele gatului zdro.

Cauza mortii lui Jeffrey Epstein, gasit spanzurat saptamana trecuta in inchisoare

O autopsie a ajuns la concluzia ca omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost gasit mort in celula sa sambata trecuta, s-a spanzurat, a declarat vineri o purtatoare de cuvant a Biroului medicului legist din New York, relateaza Reuters si AFP.

Donald Trump doreste o investigatie completa in cazul mortii lui Jeffrey Epstein

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca doreste o investigatie completa in cazul mortii omului de afaceri Jeffrey Epstein, care s-a spanzurat in celula sa sambata, intr-o inchisoare din New York, informeaza Mediafax citand Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )