Libnet.ro
UNICEF

15:30

Jerusalem Post: Celebrarea victoriei lui Joe Biden de catre Europa este prematura

Hotnews Hotnews,
 Jerusalem Post: Celebrarea victoriei lui Joe Biden de catre Europa este prematura

Un oftat de usurare s-a auzit de la Madrid la Berlin in momentul in care devenise clar ca Joseph Biden va fi al 64-lea presedinte al SUA, dupa cei patru ani turbulenti la Casa Alba ai lui Donald Trump. Cu toate acestea, drept consecinta a politicii America mai intai a administratiei Trump si a pandemiei globale, in teren au aparut realitati care vor face imposibila revenirea la relatiile transatlantice ante-Trump. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA: Victoria lui Joe Biden in Pennsylvania, validata oficial

Victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale in statul-cheie Pennsylvania a fost certificata oficial marti, un nou revers pentru presedintele in functie Donald Trump, dupa validarea, cu o zi in urma, a victoriei rivalului sau democrat si in statul-cheie Michigan, relateaza AFP.

Record istoric stabilit de Joe Biden dupa renumararea voturilor. Trump e furios!

Dupa o lupta apriga, controverse si acuzatii de frauda, s-a stabilit numarul final de voturi la alegerile prezidentile americane. Joe Biden a batut recordul pentru majoritatea voturilor. Pentru prima data in istoria democratiei americane un presedinte ales primeste peste 8o de milioane de voturi. Joe Biden este noul presedinte american, recunoscut Fostul Vice-presedinte, Joe Biden, .

Ce mare actrita il va ajuta pe Joe Biden in lupta anti-covid. Sustine ca are experienta

O celebra actrita de la Hollywood il va ajuta pe Joe Biden sa lupte impotriva noului coronavirus. Ea a fost implicata in mai multe campanii anti-Sida si sustine ca isi va folosi experienta si in lupta impotriva COVID-19. Celebra actrita il va ajuta pe Joe Biden in lupta anti-covid Este vorba despre nimeni alta decat .

Joe Biden a anuntat primele nume din viitorul cabinet: doua nominalizari istorice, iar John Kerry primeste un post cheie

Presedintele-ales al Statelor Unite, Joe Biden, a anuntat, luni, primele nume de membri ai viitorului cabinet. Printre acestia, se numara Avril Haines, prima femeie care se va afla in fruntea serviciilor de informatii americane, Alejandro Mayorkas, primul hispanic care va conduce Departamentul de Siguranta Nationala si John Kerry, fostul secretar de stat american.

Joe Biden, mesaj de Ziua Recunostintei: Suntem in razboi cu coronavirusul, nu unul impotriva celuilalt

In contextul Zilei Recunostintei, Joe Biden, presedintele ales al SUA, a facut un apel catre americani, cerandu-le ca acum, mai mult ca oricand, sa fie uniti deoarece tara va avea de infruntat o iarna.

Sharon Stone va face parte din echipa de tranzitie a lui Joe Biden

Actrita Sharon Stone a confirmat intr-un interviu ca va face parte din echipa de tranzitie a presedintelui ales Joe Biden si a spus ca daca presedintele ales al SUA sau vicepresedinta Kamala Harris i-ar oferi un post public in care sa faca mai mult pentru persoanele cu boli infectioase, ar accepta, relateaza MSN.

Donald Trump a cedat! A acceptat initierea procesului de tranzitie catre administratia Joe Biden

Donald Trump a autorizat, in cele din urma, luni seara, tranzitia pentru ca presedintele ales, Joe Biden, sa preia functia, la mai bine de doua saptamani de cand democratul l-a invins in alegerile prezidentiale din SUA.

SUA: Joe Biden s-a declarat in favoarea unei granite deschise intre Marea Britanie si Irlanda

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a declarat marti ca nu vrea sa vada o granita pazita intre Irlanda si Marea Britanie, adaugand ca a discutat anterior problema cu prim-ministrii britanic si irlandez, dar si cu alti lideri europeni, transmite Reuters, citata de Agerpres. Joe Biden a subliniat importanta protejarii acordului de pace privind Irlanda de Nord in procesul Brexit in cadrul unei discutii telefonice cu premierul britanic Boris Johnson la inceputul lunii, dupa ce candidatul Partidului Democrat a castigat alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.

Joe Biden, primul interviu dupa castigarea alegerilor prezidentiale din SUA: Presedintele Trump a schimbat peisajul. A devenit America singura

Joe Biden, presedintele ales al SUA, a acordat primul interviu dupa alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, desi rezultalele oficiale nu au fost inca anuntate. Biden a vorbit, interviu exclusiv pentru NBC,.

Joe Biden l-ar putea nominalizala sefia CIA peTom Donilon, fostul consilier de securitate al lui Obama

Presedintele ales Joe Biden ar inclina spre fostul consilier de securitate in administratia Obama si diplomatul Tom Donilon pentru postul de director CIA, au dezvaluit surse familiare cu situatia pentru Politico.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )