Libnet.ro
UNICEF

19:17

Jianu, despre OUG 114: Doar nu va asteptati sa vina Valcov sa spuna ca facut o prostie

Adevărul Adevărul,
Jianu, despre OUG 114: Doar nu va asteptati sa vina Valcov sa spuna ca facut o prostie

Ordonanta de Urgenta 114/2018 va fi modificata, cu siguranta, iar efectele vor fi in favoarea mediului de afaceri, a spus luni Florin Jianu, presedintele CNIPMMR, contrazicandu-l astfel pe Darius Valcov, care a spus la Antena 3 ca efectele vor fi aceleasi. continuă pe Adevărul

Dancila, despre OUG 114: Nimic nu e perfect, totul e perfectibil

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca in aceasta saptamana se discuta in in Coalitie despre modificarile OUG 114, comentand ca nimic nu e perfect, totul e perfectibil.

Dancila, intrebata despre OUG 114: Sa stiti ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, intrebata daca este multumia de OUG 114, ca nimic nu este perfect, totul este perfectibil.

Kelemen, despre buget: intarzierea e doar din vina Guvernului. Sper ca Parlamentul va vota rapid

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca intarzierea in adoptarea bugetului de stat pe anul 2019 este din vina exclusiva a Guvernului, sperand ca Parlamentul, unde proiectul a fost trimis spre reexaminare, sa il voteze cat mai repede, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FLORIN CITU, DESPRE STUDIUL BNR PE OUG 114: &171;Taxa pe lacomie &187; ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale

Senatorul PNL: Daca agentiile de rating ar vedea studiul BNR, concluziile acestuia ar duce imediat la scaderea rating-ului Romaniei la categoria Junk *Citu: Efectul OUG 114 in totalitate inseamna criza economica Taxa pe lacomie ar reduce cresterea economica in 2019 si 2020 cu doua puncte procentuale cumulativ, spune senatorul PNL Florin Citu, specificand ca aceasta este una din concluziile studiului intocmit de Banca Nationala a Romaniei BNR) pe OUG 114.

Florin Citu: OUG 114 serveste intereselor rusesti. Totul vine dupa ce Teodorovici a fost in Cuba cu escala la Moscova

Senatorul liberal Florin Citu trage un semnal de alarma despre efectele OUG 114 care are un singur beneficiar major si anume Rusia, iar acest lucru devine si mai suspect avand in vedere ca Eugen Teodorovici a.

Noi probleme cu OUG 114: Fondurile europene ar putea fi taiate din cauza limitarii controalelor pe documentatia de atribuire/ Comisia Europeana s-a sesizat

Controversata OUG 114/2018 este un izvor nesfarsit de probleme. Unele modificari facute asupra legislatiei privind achizitiile publice au atras atentia Comisiei Europene, care a avertizat deja autoritatile romane ca ar putea fi incalcat Acordul de Parteneriat 2014-2020. Nerespectarea acestui acord poate duce la taierea finantarii din fonduri europene si la corectii financiare. Prin OUG 114, au fost eliminate controalele din partea Agentiei pentru achizitii publice asupra documentatiilor de atribuire. Vezi cum ii indemna Eugen Teodorovici pe primari sa depuna documentatii fara avize si ce alta Ordonanta de Urgenta este in pregatire.

Dragnea anunta modificarea OUG 114, dupa ce vor fi gasite solutiile acceptate de partile implicate

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca, in a doua parte a lunii, Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta care sa completeze OUG 114/2018, dupa ce vor fi gasite solutii acceptate de toate partile din domeniile bancar, energie si operatorii de telefonie mobila, transmite Mediafax.

Documentul BNR care arunca in aer Guvernul. Efectele OUG 114: Pierderi de miliarde in sectorul bancar, reducerea creditarii, cresterea economica s-ar reduce

Un studiu de impact asupra OUG 114 realizat de Banca Nationala a Romaniei, cu focus pe taxa pe activele financiare ale bancilor, arata date ingrijoratoare pentru Guvern. Astfel, BNR estimeaza pierderi de.

INEVITABILUL S-A PRODUS! Ludovic Orban: Comisia Europeana a anuntat ca Romania pierde fonduri UE din cauza OUG 114

INEVITBILUL S-A PRODUS, avertizeaza presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta afirma ca oficialii de la Bruxelles au avertizat Romania ca va pierde din fondurile europene din cauza OUG 114. Dupa ce a.

Valcov acuza un santaj pe OUG 114: Cand acest lobby extraordinar de puternic vine si spune te coboram putin ca rating al tarii, in momentul acela trebuie sa fii dispus la dialog

Eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD, Darius Valcov, a dat vina, duminica seara, pe un santaj ce este facut asupra Guvernului care obliga executivul sa vina cu modiificari la OUG.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )