Libnet.ro
UNICEF

07:30

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Germania si Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Germania si Marea Britanie

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 981 locuri de munca vacante, majoritatea in Spania, Germania si Marea Britanie, potrivit unui comunicat emis de ANOFM. continuă pe Wall-Street Ro

ZILE LIBERE CRACIUN 2018. Surpriza pentru romani. Au mai multe ZILE LIBERE de CRACIUN 2018

ZILE LIBERE CRACIUN 2018 Premierul Viorica Dancila a anuntat joi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte.

Cea mai noua versiune a filmului A Star is born, cu Bradley Cooper si Lady Gaga, cele mai multe nominalizari la SAG Awards

Cea mai noua varianta a dramei muzicale A star is Born, cu Bradley Cooper si Lady Gaga in distributie, conduce la numarul nominalizarilor la primiile decernate de Sindicatul actorilor americani, SAG Awards, filmul fiind nominalizat la patru categorii, relateaza Reuters.

Cat costa sa petreci Craciunul in Laponia si care sunt cele mai tari experientede care ai parte in tara lui Mos Craciun

Este un loc magic dar cat se poate de real. Laponia este luata cu asalt, inclusiv de romani, fiindca este una dintre cele mai ieftine, ofertante si practice destinatii. Tara lui Mos Craciun, destinatia catre care toti copiii trimit scrisori imaginandu-si ca este un loc mult prea indepartat pentru a putea fi vizitat, se afla la doar cinci ore de Romania.

Cele mai bizare ritualuri matrimoniale. De ce continua locuitorii din Himalaya cutuma o singura nevasta pentru toti fratii

De departe, cele mai ciudate obiceiuri legate de casatorie si de nunta sunt in Asia, insa are si teritoriul locuit de romani partea sa de inedit, chiar daca, in zilele noastre, majoritatea traditiilor s-au cam stins.

Sarbatoare mare pentru romani, pe 11 decembrie. Cui trebuie sa-i spui La multi ani!

Sarbatoare mare pentru romani, pe 11 decembrie. Cui trebuie sa-i spui La multi ani!. Cititi mai multe pe.

Idei de cadouri. Cele mai bune preturi la televizoare azi de la eMAG

Idei de cadouri de Craciun. Magazinul online eMAG are in aceasta perioada mai multe oferte atractive la televizoare, cu ocazia campaniei de oferte eMAGIA de Sarbatori.

HOROSCOP. Cele mai crude semne ale zodiacului. Mare atentie cum te porti cu ele

Toate zodiile au o parte intunecata. Insa aceste 5 zodii sunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de cine sa te .

VIDEO India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume

India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume. Pe 12 decembrie, cel mai bogat om din Asia, urmeaza sa-i dea m fiicei sale Isha, fiului miliardarului Ajay Piramal, Anand, scrie time. com.

Cele mai importante motive pentru care sa faci sex mai des

Sexul este unul dintre aspectele cele mai importante cand vine vorba de fericirea unui cuplu. Cat de des intretin doi indragostiti relatii intime este unul dintre subiectele la care oamenii de stiinta au reusit sa gaseasca raspuns.

Utile: Hemoroizi sau cancer. Cnd este cazul sa consulti medicul; Cum puteti avea cele mai elegante invitatii de nunta; Ce se ntmpla cu viata sexuala cnd consumi marijuana

Cele mai importante motive pentru a face amor cat mai des. Cum te poate ajuta viata intima sa fii mai. Cum putem intelege schimbarile survenite in adolescenta. Majoritatea parintilor afirma ca adolescenta.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )