Libnet.ro
UNICEF

00:07

Joburile in vanzari, contabilitate si resurse umane, cele mai cautate in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joburile in vanzari, contabilitate si resurse umane, cele mai cautate in 2018

Aproape 3,5 milioane de CV-uri au fost depuse in 2018 de catre candidatii activi pe platforma de recrutare online eJobs. ro, cei mai multi dintre ei cautand un job in vanzari, contabilitate si resurse umane, potrivit unui studiu. continuă pe Wall-Street Ro

Joburile cele mai cautate in 2018: Ce s-a schimbat in preferintele angajatorilor

Pornind de la faptul ca eJobs. ro este cel mai mare site din Romania pentru locuri de munca, cel mai recent studiu publicat de compania din spate iti arata situatia joburilor de la noi din 2018. Trecand peste problemele majore derivate din lipsa fortei de munca din tara noastra, cei de la eJobs ne ajuta sa [] .

Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie. Vezi cum se aliniaza planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenta pe care o au planetele asupra vietii de pe Pamant. Data nuntii este una dintre cele mai importante din viata unui om, asa ca astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a .

FOTO Cele mai nesimtite parcari vazute pe strazile din Romania

Romanii lasa masina unde le vine la indemana, dar sunt taxati pe grupurile de Facebook care posteaza fotografii cu cele mai nesimtite parcari.

Informatiile stocate in telefon, cele mai usor de pierdut

Telefonul este unul dintre cele mai folosite dispozitive pe care se pot stoca informatii, dar si printre cele mai usor de pierdut. Sapte romani din zece 65,92%) si-au pierdut cel putin o data contactele, informatiile esentiale sau pozele din telefon, arata datele colectate in urma unui chestionar realizat in mediul online de Huawei Romania.

100 de produse romanesti, lansate in anul Centenarului de unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri

In anul in care Romania sarbatoreste Centenarul, unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri lanseaza 100 de produse inedite sub brandul Hanul Boieresc.

Tenis: Una dintre cele mai talentate jucatoare refuza sa mai reprezinte Romania

Una dintre cele mai talentate jucatoare din noul val nu va mai reprezenta Romania in circuitul feminin de tenis, fiind suparata ca n-a primit niciun ajutor din partea Federatiei, anunta Tenisite. info. Raluca.

Cele mai vechi marturii despre comorile uriase ascunse in Ardeal: locurile unde au fost scoase la iveala

Cele mai vechi marturii despre comorile antice descoperite in Transilvania medievala dateaza de peste cinci secole. Cei care au gasit tezaurele pretioase au avut o soarta trista.

URARI DE SF. ANDREI. Cele mai calde MESAJE, URARI, SMS-URI de SFANTUL ANDREI

ANDREI Astazi, e sarbatoare mare in Biserica Ortodoxa, dar si in familile a milioane de romani. Pentru ca mai toti avem cate o ruda, cate un iubit/iubita,.

ALERTA meteo: Cum va fi vremea in MINI-VACANTA de 1 decembrie! Care vor fi judetele cele mai AFECTATE de urgie!

In urmatoarele zile va avea loc o racire accentuata. Se intensifica masa de aer rece, iar temperaturile vor fi negative in mai multe zone din tara, atat cele din timpul zilei cat si cele minime. Temperaturile.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Minciuni

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )