Libnet.ro
UNICEF

16:45

Jocurile Olimpice de tineret din 2022 au fost amanate pentru 2026

Hotnews Hotnews,
 Jocurile Olimpice de tineret din 2022 au fost amanate pentru 2026

Comitetul International Olimpic CIO) si comitetul din Senegal au ajuns la un acord pentru amanarea Jocurilor Olimpice de tineret de vara din 2022, de la Dakar, pentru 2026. continuă pe Hotnews

Ratele au fost amanate pentru unul din cinci credite

Aproximativ 22% dintre credite au rata amanata, in baza moratoriului legislativ, iar comportamentul la plata al acestor clienti se va vedea dupa 1 ianuarie 2021, a declarat, marti, Sergiu Oprescu, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB), intr-o conferinta de profil, potrivit Agerpres.

Cea mai trista poveste! La 13 ani, se califica la Jocurile Olimpice de la Rio! Cum a umilit-o statul roman pe cea mai tanara campioana la natatie: Iti vine sa urli... Dar nu ai la cine

Astazi are 17 ani si este o frumoasa domnisoara, pregatita sa urce pe culmile gloriei, dar abandonata de statul roman. Ana Dascal reusea sa scrie istorie pentru Romania la doar 13 ani si 9 luni. O noua stea parea ca s-a nascut pentru sportul romanesc.

A fost anuntat programul Cupei Mondiale din 2022

FIFA a anuntat care este programul turneului final al Cupei Mondiale din Qatar, competitie care se va desfasura peste doi ani.

A comis-o din nou! Politist condamnat pentru favoruri sexuale, prins din nou in fapt

Adrian Costel Anton, angajat al Serviciului Permise si inmatriculari Covasna, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita. Aceasta nu este insa prima abatere de acest fel a politistului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )