Libnet.ro
UNICEF

11:16

Joe Biden confirma ca va readuce SUA in acordul nuclear cu Iranul

Adevărul Adevărul,
Joe Biden confirma ca va readuce SUA in acordul nuclear cu Iranul

Presedintele ales Joe Biden a afirmat pentru The New York Times NYT) ca vrea sa demareze rapid noi negocieri cu Iranul, in consultare cu aliatii Washingtonului, insa doar dupa revenirea SUA in acordul asupra programului nuclear iranian din care Donald Trump si-a retras tara. continuă pe Adevărul

Joe Biden se declara dispus sa readuca SUA in Acordul nuclear cu Iranul

Presedintele-ales al Statelor Unite, Joseph Biden, a declarat miercuri intr-un interviu acordat cotidianului The New York Times ca este dispus sa realature SUA Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, daca Teheranul revine la respectarea totala a prevederilor tratatului.

JOE BIDEN, PRESEDINTELE ALES AL SUA: Nu vom elimina imediat tarifele impuse Chinei

Prioritatea numarul unul a administratiei Biden va fi adoptarea unui nou pachet de stimulente fiscale, spune presedintele ales al Statelor Unite * Document programatic al UE: Uniunea Europeana va incerca sa incheie o noua alianta cu Statele Unite care sa puna capat tensiunilor din era Trump si sa faca fata provocarilor reprezentate de China Administratia Biden nu va elimina imediat tarifele vamale aplicate pe bunurile importate din China de catre administratia Trump, a declarat presedintele-ales al Statelor Unite, Joe Biden, pentru New York Times. in schimb, Biden intentioneaza sa faca o analiza a acordului comercial in prima-faza convenit intre cele doua tari si sa dezvolte o strategie coerenta cu aliatii traditionali din Europa si Asia, scrie Thomas Friedman, comentator de opinie la NYT, dupa un interviu telefonic avut recent cu presedintele ales al SUA.

Joe Biden spune ca vrea noi negocieri cu Iranul pe tema programul sau nuclear

Presedintele ales american Joe Biden declara intr-un interviu acordat cotidianului The New York Times NYT) ca vrea sa angajeze rapid noi negocieri cu Iranul, in consultare cu aliatii Washingtonului, insa numai dupa revenirea Statelor Unite in Acordul de la Viena din 2015 in dosarul nuclear iranian, din care Donald Trump a retras Statele Unite in mai 2018, relateaza AFP.

Biden confirma numirea lui Janet Yellen la sefia Trezoreriei Cine sunt membrii Consiliului Economic

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a confirmat luni numirea lui Janet Yellen, fosta presedinta a Bancii Centrale a SUA, la sefia Trezoreriei si a anuntat membrii cheie ai viitoarei sale echipe economice, a carei prioritate va fi sa ofere sprijin economic imediat pentru tara afectata de pandemia Covid-19, relateaza AFP.

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray

Presedintele ales al SUA Joe Biden nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray, daca acesta va mai detine acest rol atunci cand Biden va fi investit in functie, a relatat miercuri New York Times, citand un oficial din echipa democrata, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020. Succesorul lui Martin Luther King de la care Joe Biden asteapta un miracol

Un pastor din Atlanta poate avea in mainile sale soarta administratiei Joe Biden. Raspunsul este asteptat la 5 ianuarie, cu prilejul repetarii alegerilor pentru Senat in Georgia.

Joe Biden s-a ranit singur. Ce accident stupid a patit, de fapt, presedintele Americii

Presedintele SUA, Joe Biden, se confrunta cu o problema de sanatate, acest lucru avand loc dupa un accident pe care l-a avut, in timp ce se juca cu cainele sau. Medicul sau a transmis cum se simte presedintele americanilor in aceste momente si ce pasi va trebui sa parcurga pentru recuperare. Cum s-a produs accidentul .

Joe Biden nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray

Presedintele ales al SUA Joe Biden nu il va inlatura din functie pe directorul FBI Christopher Wray, daca acesta va mai detine acest rol atunci cand Biden va fi investit in functie, a relatat miercuri New York Times, citand un oficial din echipa democrata.

Joe Biden vrea sa se consulte cu aliatii inainte de a lua o decizie privind politica fata de Beijing

Presedinte ales al SUA, Joe Biden, intentioneaza sa pastreze tarifele vamale instituite de Donald Trump in comertul cu China, facand front comun cu aliatii sai istorici precum Uniunea Europeana, ceea ce semnifica mai degraba o schimbare de strategie decat una politica, scrie AFP.

NATO si UE il asteapta cu nerabdare pe Joe Biden sa reseteze relatiile transatlantice. Propunerea Romaniei

Aliata Nord Atlantica l-a invitat la un summit la inceputul anului pe Joe Biden, dupa ce isi va prelua mandatul, in ianurie, iar Uniunea Europeana a pregatit un document intitulat O noua agenda pentru UE si SUA, pentru o schimbare global.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )