Libnet.ro
UNICEF

18:00

Joe Biden, mesaj de Ziua Recunostintei: Suntem in razboi cu coronavirusul, nu unul impotriva celuilalt

B1 B1,
Joe Biden, mesaj de Ziua Recunostintei: Suntem in razboi cu coronavirusul, nu unul impotriva celuilalt

In contextul Zilei Recunostintei, Joe Biden, presedintele ales al SUA, a facut un apel catre americani, cerandu-le ca acum, mai mult ca oricand, sa fie uniti deoarece tara va avea de infruntat o iarna. continuă pe B1

Biden face apel la unitate: Suntem in razboi cu coronavirusul, nu unul impotriva celuilalt Trump isi cheama suporterii sa rastoarne rezultatul alegerilor VIDEO

Presedintele ales al SUA Joe Biden a facut apel la americani sa puna capat epocii intunecate a dezbinarii, in conditiile in care tara va avea de infruntat o iarna lunga si dificila din cauza Covid-19, relateaza BBC News.

Xi Jinping i-a adresat o telegrama de felicitare lui Joe Biden. Ce mesaj i-a transmis liderul chinez presedintelui-ales al Statelor Unite

Presedintele chinez Xi Jinping l-a felicitat miercuri pe Joe Biden, presedintele-ales al Statelor Unite, potrivit agentiei oficiale chineze de presa China Noua, relateaza Reuters.

Migrantii mexicani deportati din Statele Unite sarbatoresc Ziua Recunostintei

Migrantii mexicani expulzati din Statele Unite au sarbatorit joi, la Mexico City, Ziua Recunostintei, in semn de apreciere pentru fosta lor tara gazda, potrivit AFP. in jurul unui curcan mare umplut insotit de piure de cartofi, placinta cu dovleac, acestia au evocat in special figura controversata a presedintelui Donald Trump, aflat la originea deciziei de a-i trimite inapoi la Mexic.

Record istoric stabilit de Joe Biden dupa renumararea voturilor. Trump e furios!

Dupa o lupta apriga, controverse si acuzatii de frauda, s-a stabilit numarul final de voturi la alegerile prezidentile americane. Joe Biden a batut recordul pentru majoritatea voturilor. Pentru prima data in istoria democratiei americane un presedinte ales primeste peste 8o de milioane de voturi. Joe Biden este noul presedinte american, recunoscut Fostul Vice-presedinte, Joe Biden, .

De ce mananca americanii curcan de Ziua Recunostintei. Cum prepari cea mai frageda si suculenta friptura

Sarbatorita in ultima zi de joi din luna noiembrie, Ziua Recunostintei este pentru americani o sarbatoare la fel de importanta precum Craciunul. Toata familia se aduna acasa, intr-un weekend lung, iar masa este cu-adevarat speciala. Centrul atentiei este, evident, un curcan urias si bine rumenit in cuptor. Dar care este simbolistica mancarurilor de la masa de Thanksgiving Day?.

Ce mare actrita il va ajuta pe Joe Biden in lupta anti-covid. Sustine ca are experienta

O celebra actrita de la Hollywood il va ajuta pe Joe Biden sa lupte impotriva noului coronavirus. Ea a fost implicata in mai multe campanii anti-Sida si sustine ca isi va folosi experienta si in lupta impotriva COVID-19. Celebra actrita il va ajuta pe Joe Biden in lupta anti-covid Este vorba despre nimeni alta decat .

SUA: Joe Biden s-a declarat in favoarea unei granite deschise intre Marea Britanie si Irlanda

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a declarat marti ca nu vrea sa vada o granita pazita intre Irlanda si Marea Britanie, adaugand ca a discutat anterior problema cu prim-ministrii britanic si irlandez, dar si cu alti lideri europeni, transmite Reuters, citata de Agerpres. Joe Biden a subliniat importanta protejarii acordului de pace privind Irlanda de Nord in procesul Brexit in cadrul unei discutii telefonice cu premierul britanic Boris Johnson la inceputul lunii, dupa ce candidatul Partidului Democrat a castigat alegerile prezidentiale din 3 noiembrie.

Joe Biden l-ar putea nominalizala sefia CIA peTom Donilon, fostul consilier de securitate al lui Obama

Presedintele ales Joe Biden ar inclina spre fostul consilier de securitate in administratia Obama si diplomatul Tom Donilon pentru postul de director CIA, au dezvaluit surse familiare cu situatia pentru Politico.

Sharon Stone va face parte din echipa de tranzitie a lui Joe Biden

Actrita Sharon Stone a confirmat intr-un interviu ca va face parte din echipa de tranzitie a presedintelui ales Joe Biden si a spus ca daca presedintele ales al SUA sau vicepresedinta Kamala Harris i-ar oferi un post public in care sa faca mai mult pentru persoanele cu boli infectioase, ar accepta, relateaza MSN.

Presedintele chinez Xi Jinping l-a felicitat pe Joe Biden pentru victorie, la doua saptamani dupa alegeri

Presedintele chinez Xi Jinping l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale americane, intr-o telegrama citata miercuri de presa de stat de la Beijing, scrie AFP.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )