Libnet.ro
UNICEF

10:15

Judecatoarea Elena Puscas - Burlan de la Tribunalului Bucuresti, trimisa n judecata de DNA

Hotnews Hotnews,
 Judecatoarea Elena Puscas - Burlan de la Tribunalului Bucuresti, trimisa n judecata de DNA

Judecatoarea Elena Puscas - Burlan de la Tribunalului Bucuresti a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea a patru infractiuni de luare de mita, informeazi Directia Nationala Anticoruptie. Procurorii spun ca ea a primit mite de 63. 000 de euro pentru a lua decizii favorabile acuzatilor in dosare privind infractiuni violente. continuă pe Hotnews

O judecatoare de la Tribunalul Bucuresti, trimisa in judecata pentru luare de mita

O judecatoare de la Tribunalul Bucuresti a fost trimisa in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita. Ea a luat de la mai multe persoane sume de bani pentru a.

Judecatoarea Elena Burlan trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita

Judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti, Elena Burlan, trimisa in judecata de procurorii anticoruptie. Ea este acuzata ca ar fi luat 63. 000 de euro mita de la un clan de interlopi.

Judecatoarea Elena Burlan, trimisa in judecata de DNA

O judecatoare de la Tribunalul Bucuresti a fost trimisa in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita. Ea a luat de la mai multe persoane sume de bani pentru a inlocui masurile preventive dispuse, dar si pentru a pronunta sentinte cu suspendare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )