Libnet.ro
UNICEF

07:45

Judecatoarea Lia Savonea va fi noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Hotnews Hotnews,
 Judecatoarea Lia Savonea va fi noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatoarea Lia Savonea, perceputa drept apropiata a PSD, a fost validata, miercuri, de catre plenul Consiliului Superior al Magistraturii pentru functia de presedinte al CSM. Savonea a fost singurul candidat pentru aceasta pozitie. De asemenea, procurorul Nicolae-Andrei Solomon a fost validat pentru postul de vicepresedinte al CSM pentru anul 2019. continuă pe Hotnews

Judecatoarea Lia Savonea, noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii.

Cine este Lia Savonea, noul presedinte al CSM

Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa, miercuri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Lia Savonea a fost presedinte al Curtii de Apel Bucuresti. Absolventa a Facultatii de.

Cine este judecatoarea Lia Savonea, noul presedinte CSM

Plenul CSM a ales miercuri noua conducere a institutiei, judecatoarea Lia Savonea fiind aleasa presedinte, iar procurorul Nicolae Solomon - vicepresedinte. Savonea este considerata omul lui Liviu Dragnea din CSM si cea care influenteaza toate deciziile institutiei in favoarea PSD.

UPDATE: Lia Savonea, noul presedinte al CSM

ACTUALIZARE - A fost aleasa noua conducere a CSM ------ * ACTUALIZARE - Presedintele, despre absenta lui Toader de la sedinta CSM: Are alta treaba ------ * ACTUALIZARE - Iohannis: CSM trebuie sa devina pentru Parlament un autentic partener de dialog in procesul de legiferare ------ Consiliul Superior al Magistraturii isi alege astazi presedintele si vicepresedintele, la sedinta anuntandu-si participarea, ca si in alti ani, si presedintele Klaus Iohannis.

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii si alege o noua conducere astazi / Presedintele Iohannis participa la sedinta / Candidatii pentru conducerea CSM

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege miercuri noua conducere, iar la sedinta va participa si presedintele Klaus Iohannis. Judecatoarea Lia Savonea, fost presedinte al Curtii de Apel Bucuresti, este candidatul pentru postul de presedinte al CSM, au declarat pentru HotNews surse judiciare. Pentru postul de vicepresedinte candideaza procurorul Nicolae Solomon.

Cine este judecatoarea Lia Savonea, candidata la sefia CSM

Candidata la sefia Consiliului Superior al Magistraturii, judecatoarea Lia Savonea este considerata omul lui Liviu Dragnea din CSM si cea care influenteaza toate deciziile institutiei in favoarea PSD.

Lia Savonea, aleasa presedinte al CSM. Judecatoarea este considerata apropiata de PSD

Consiliul Suprem al Magistraturii isi alege astazi, de la ora 12:00, conducerea pentru anul 2019, sedinta la care este asteptat sa ajunga si presedintele Klaus Iohannis. Potrivit unor surse judiciare, pentru sefia CSM va candida judecatoarea Lia.

Ce spune despre apropierea de PSD noul presedinte al CSM

Judecatoarea Lia Savonea, noul presedinte CSM, a spus problemele care vor trebuie rezolvate de catre CSM. Continuam aceleasi obiective incepute inca din anul 2017,sa asiguram independenta.

Cine este Nicolae Solomon, noul vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii s-a reunit miercuri pentru a-si alege noua conducere - presedintele si vicepresedintele. Judecatoarea Lia Savonea a fost aleasa presedinte al Consiliului Superior.

Procurorul Nicolae Solomon, candidatul procurorilor pentru vicepresedintia Consiliului Superior al Magistraturii

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat marti pe procurorul Nicolae Solomon drept candidat pentru functia de vicepresedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. CSM isi va desemna miercuri noul presedinte si vicepresedinte pentru anul 2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )