Libnet.ro
UNICEF

10:15

Judecator CAB: Revocarea Mihaielei Moraru Iorga, o razbunare

Antena3 Antena3,
Judecator CAB: Revocarea Mihaielei Moraru Iorga, o razbunare

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a incalcat legea in mai multe randuri atunci cand a emis ordinul prin care a fost data afara procuroarea Mihaiela Moraru Iorga, de la DNA - este constatarea. continuă pe Antena3

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, la DNA Ploiesti: suspecta intr-un dosar de coruptie

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a ajuns miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti. Potrivit unor surse, citate de Digi 24, Iorga ar fi suspecta de favorizarea faptuitorului si fals. Faptele pe care le-ar fi.

DNA a inceput urmarirea penala fata de procuroarea anticoruptie Mihaiela Moraru Iorga, pe care o acuza ca a ajutat o persoana cercetata de DIICOT

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de procuroarea anticoruptie Mihaiela Moraru Iorga, pe care o acuza ca a ajutat, in sensul ingreunarii cercetarilor si tragerea lui la raspundere, un inculpat cercetat intr-un dosar aflat pe rolul DIICOT, pe numele caruia fusese emis un mandat european de arestare.

Mihaela Moraru Iorga, la DNA

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, astazi, la Dirctia Nationala Anticoruptie DNA) Ploiesti, surse din ancheta precizand ca in calitate de suspect, intr-unul dintre dosarele omului de afaceri Florian Walter, disjuns din speta in care acesta, compania Romplast si alte persoane sunt cercetate pentru infractiuni economice, conform News. ro.

Mihaiela Moraru Iorga, urmarita penal de DNA

ACTUALIZARE 14:32 Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de procuroarea anticoruptie Mihaiela Moraru Iorga, pe care o acuza ca a ajutat, in sensul ingreunarii cercetarilor si tragerea lui la raspundere, un inculpat cercetat intr-un dosar aflat pe rolul DIICOT, pe numele caruia fusese emis un mandat european de arestare, potrivit unui comunicat de presa.

DNA o acuza pe procuroarea Mihaiela Moraru Iorga de favorizarea infractorului

Procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a iesit, miercuri, dupa aproximativ 30 de minute, din sediul DNA Ploiesti, unde fusese citata in calitate de suspect.

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, la sediul DNA

Procurorul Mihaela Iorga s-a prezentat marti dimineata la sediul DNA din Capitala. Mihaela Iorga a evitat sa vina pe la intrarea principala a sediului pentru a se feri de intrebarile.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a intors la munca la DNA

Update:Lovitura uriasa pentru Kovesi. Procurorul cosmar al sefei DNA, Mihaiela Iorga, s-a intors martidimineata la munca la Directia Nationala Anticoruptie. Stirea initiala:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )