Libnet.ro
UNICEF

05:15

Judecatorii si procurorii ii declara razboi lui Tudorel Toader. Semnalul s-a dat de la Cluj: Domnule ministru, ajunge!

Playtech Playtech,
Judecatorii si procurorii ii declara razboi lui Tudorel Toader. Semnalul s-a dat de la Cluj: Domnule ministru, ajunge!

Judecatori si procurori din mai multe orase importante intre care Bucuresti, Constanta, Pitesti si Cluj-Napoca anunta ca suspenda activitatea cate o saptamana fiecare, ca urmare a Ordonantei 7 din 2019, cea care aduce noi modificari legilor Justitiei. Cel mai recent indemn la proteste a venit de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, [] . continuă pe Playtech

Si procurorii DIICOT critica ordonanta de urgenta a lui Tudorel Toader

Procurorii DIICOT critica si ei ordonanta de urgenta promovata in urma cu o zi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, apreciind ca aceste modificari contravin arhitecturii institutionale stabilite prin Constitutie si ar pune Ministerul Public in imposibilitatea de a-si realiza atributiile specifice.

Tudorel Toader A DESCINS la Parchetul General: Ministerul Justitiei cauta iNLOCUITOR pentru PROCURORUL GENERAL Augustin Lazar (VIDEO)

Tudorel Toader a facut o vizita inopinata, joi, la Parchetul General. Acesta a spus ca vine la Parchet pentru ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Justitiei. Totodata,.

TUDOREL TOADER: Voi declansa procedura de numire a noului procuror general

ACTUALIZARE: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi la iesirea din Parchetul General, ca va declansa procedura de numire a noului procuror general. ----- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va anunta in cursul zilei o masura importanta pentru statul de drept.

TUDOREL TOADER: Un judecator poate sa devina procuror european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca un judecator poate sa devina procuror la Parchetul European.

TUDOREL TOADER: Voi anunta o masura importanta pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va anunta in cursul zilei o masura importanta pentru statul de drept.

Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, comenteza ironic criticile procurorului general privind Ordonanta de Urgenta care modifica din nou legile justitiei. Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

TUDOREL TOADER: Procedura de selectie a procurorului european, adoptata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca a fost adoptata ordonanta de urgenta privind procedura de selectie a procurorului european din partea Romaniei.

Tudorel Toader a anuntat masura importanta pentru statul de drept: Declanseaza procedura de numire a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general al Romaniei, astfel incat, la finalul lunii aprilie, cand acestuia ii expira mandatul, sa fie gata procedura si sa poata fi numit noul sef al Parchetului General. Toader a facut acest anunt la finalul unei intalniri avute la Parchetul General, la care nu a luat parte insa si Augustin Lazar. La sosire, ministrul Justitiei spunea ca va anunta o masura importanta pentru statul de drept. Ministrul Justitiei a cerut revocarea lui Augustin Lazar de la sefia Parchetului General inca din octombrie, lovindu-se insa de refuzul presedintelui Klaus Iohannis.

Siegfried Muresan (PNL): Tudorel Toader a inceput asaltul final la independenta justitiei. Doar Liviu Dragnea are de castigat

PSD se chinuie de sapte ani sa puna mana pe justitie, iar acum Tudorel Toader a inceput asaltul final, avertizeaza europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, dupa ce, marti, Toader a modificat iar prin.

Subiectele zilei: A fost ziua lui Tudorel Toader si a Ordonantelor sale prin care si-a subordonat Justitia; CTP: Ce n-a facut nici PCR Justitie cu circuit nchis; 10 motive care m-au facut sa plec definitiv din Galati

Cristian Tudor Popescu crede ca ce a facut Tudorel Toader n-a facut nici PCR Justitie cu circuit inchis. Prin cheremul lui T. Toader, SECTIA va fi unica sectie de pe aceasta planeta care nu face parte dintr-un intreg, este scoasa de sub autoritatea Parchetului General, ca o mana care se misca separata de corp, sub controlul exclusiv al lui T. Toader. Dosarele politicienilor sau clientilor partidului Dragnea vor fi insfacate de pe masa procurorilor DNA si aruncate in sertarele SECTIEI.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )