Libnet.ro
UNICEF

16:00

Judecatorul Cristi Danilet, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare, de data aceasta pentru un interviu acordat in afara programului de serviciu

Hotnews Hotnews,
 Judecatorul Cristi Danilet, din nou in vizorul Inspectiei Judiciare, de data aceasta pentru un interviu acordat in afara programului de serviciu

Judecatorul Cristi Danilet a intrat din nou in vizorul Inspectiei Judiciare, care a exercitat impotriva acestuia actiunea disciplinara . ) pentru manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in afara exercitarii atributiilor de serviciu. continuă pe Hotnews

Judecatorul Cristi Danilet, cercetat de Inspectia Judiciara pentru un interviu acordat presei in timpul liber

Inspectia Judiciara anunta ca a declansat actiunea disciplinara fata de judecatorul Cristi Danilet. Motivul: un interviu pe care magistratul l-a dat in afara orelor de program.

Mihaela Borcea o eclipseaza din nou pe Valentina Pelinel. Legatura nestiuta cu Cristi Borcea

Mihaela Borcea, cea care i-a fost prima sotie fostului presedinte al clubului Dinamo Bucuresti din 1998 pana in 2011, o eclipseaza pe actuala partenera, Valentina Pelinel. Mihaela Borcea, prima sotie a fostului actionar de la Dinamo, o eclipseaza din nou pe Valentina Pelinel Mihaela Borcea, prima sotie a lui Cristi Borcea, pare ca va ramane .

Tommy Hilfiger aduce din nou TommyNow in New York

Tommy Hilfiger anunta spectacolul experiential de moda TOMMYNOW Toamna 2019, in cadrul New York Fashion Week, duminica, 8 septembrie 2019, la Apollo Theater, in Harlem. Conceptul See Now, Buy Now semnat de Tommy Hilfiger va prezenta cea de-a doua colectie TommyXZendaya, realizata impreuna cu Zendaya - ambasadoarea de brand la nivel global pentru colectiile TOMMY HILFIGER adresate femeilor.

VIDEO Merkel a asistat din nou asezata pe scaun, alaturi de Maia Sandu, la intonarea imnurilor Germaniei si Moldovei

Angela Merkel a ales din nou sa asiste asezata pe scaun intonarea imnurilor nationale, in cadrul primirii premierului moldovean Maia Sandu la Berlin, dupa mai multe episoade de tremurat care au ridicat semne de intrebare legate de starea sa de sanatate, scrie AFP.

Kovesi are din nou probleme. Cum o afecteaza decizia Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Laura Codruta Kovesi are din nou probleme, dupa ce Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a decis disjungerea partii care o vizeaza din dosarul in care au fost trimisi in judecata Lucian Onea fostul sef al DNA Ploiesti) si procurorul Mircea Negulescu. SIIJ a decis disjungerea dosarului pentru Laura Codruta Kovesi SIIJ l-a .

Julio Iglesias (75 de ani) a devenit din nou tata. Al unui barbat de 43 de ani

Un tribunal spaniol a decis saptamana trecuta ca celebrul cantaret este tatal biologic al unui barbat de 43 de ani. Judecatorul Jose Miguel Bort Ruiz a subliniat o foarte evidenta asemanare fizica intre artist si Javier Sanchez-Santos, care a vorbit public despre lupta sa pentru a fi recunoscut ca fiu biologic al lui Iglesias.

BURSELE DIN LUME Tensiunile dintre SUA si China, resimtite din nou pe bursele europene

Pietele actiunilor din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, pe fondul tensiunilor comerciale dintre SUA si China. Presedintele american Donald Trump a declarat, marti, ca America ar putea impune, daca vrea, noi taxe vamale de 325 miliarde de dolari pe importurile din China.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )