Libnet.ro
UNICEF

09:45

Judecatorul Madalina Afrasinie, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Judecatorul Madalina Afrasinie, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Judecatoarea Madalina Afrasinie a explicat, vineri, la Punctul de intalnire, ca desi in Constitutie nu este precizat un termen in care presedintele Klaus Iohannis trebuie sa raspunda solicitarii CCR de. continuă pe Antena3

Judecatoarea Madalina Afrasinie, mesaj dur pentru Klaus Iohannis

Judecatoarea Madalina Afrasinie a explicat, vineri, la Punctul de intalnire, ca desi in Constitutie nu este precizat un termen in care presedintele Klaus Iohannis trebuie sa raspunda solicitarii CCR de.

Sinteza zilei. Cristoiu, scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a prezentat, marti, la Sinteza zilei un scenariu-bomba pentru Klaus Iohannis. Domnul Klaus Iohannis a incalcat deja Constitutia. Gata! in acest moment, o incalcare atat de grava.

PSD ii raspunde dur lui Klaus Iohannis: Deciziile CCR se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dur dupa declaratiile de marti ale presedintelui Klaus Iohannis pe tema deciziei Curtii Constitutionale in privinta revocarii din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Partidul.

Florin Iordache, critici dure pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind organizarea judiciara, o tragere de timp

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, a calificat drept o pierdere de timp faptul ca presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament Legea de modificare a.

Lia Olguta Vasilescu, avertisment pentru Klaus Iohannis: Cu siguranta va fi o suspendare!

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis va fi suspendat daca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, asa cum a solicitat Curtea.

PSD, replica dura pentru Klaus Iohannis: Deciziile Curtii Constitutionale se executa, nu se discuta!

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca prin motivarea publicata dupa decizia privind revocarea din functie a Laurei Codruta Kovesi, Curtea Constitutionala a ridicat mai.

Igor Dodon, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis: Doresc sa remarc disponibilitatea pentru consolidarea relatiilor dintre ambele state

Presedintele, Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a transmis un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul zilei sale de nastere. Seful statului i-a adresat omologului sau roman cele mai sincere felicitari, impreuna cu alese urari de bine.

Decizie-soc pentru Klaus Iohannis. Declinarea dosarului penal in care e implicat Presedintele este nelegala

Decizie soc pentru Klaus Iohannis, cu privire la dosarul penal nr. 250/P/2018 pe care in mod nelegal DNA l-a declinat la 25 mai 2018 la Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia, unde nu avea ce cauta. Procurorul.

Klaus Iohannis reactioneaza in SCANDALUL PENSIILOR. AVERTISMENTUL presedintelui

Klaus Iohannis a taxat dur declaratiile contradictorii ale ministrilor cu privire la Pilonul II de pensii. Presedintele a remarcat faptul ca membrii Executivului nu reusesc sa se puna de acord in legatura cu pl.

Ce a aparut, miercuri seara, pe pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, aniverseaza miercuri, 59 de ani. Miercuri seara, seful statului a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj prin care a multumit tuturor pentru urarile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )