Libnet.ro
UNICEF

14:45

Judecatorul Toni Grebla, despre intentiile presedintelui Iohannis

Antena3 Antena3,
Judecatorul Toni Grebla, despre intentiile presedintelui Iohannis

Judecatorul Toni Grebla a vorbit, la Antena 3, despre razboiul de pe scena politica si despre decizia presedintelui Iohannis de a candida la alegerile prezidentiale. Personalizam tensiunea din. continuă pe Antena3

Paul Stanescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem daca presedintele mai citeste, se mai gandeste si intelege

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, a vorbit, sambata, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El a declarat ca pana in prezent PSD nu a luat o decizie privind o.

Radu Banciu, despre cartea lui Iohannis: Imposibila si insuportabila! Si un batlan o scria mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi am aflat ca presedintele tarii a reusit sa castige mai multi.

Dan Barna, despre anuntul lui Iohannis privind candidatura la prezidentiale: Un mesaj ca va ramne si el sa lupte mpotriva PSD si a lui Dragnea

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, sambata, la Timisoara, ca Iohannis a decis sa anunte ca va candida pentru un nou mandat de Presedintie in aceasta perioada de conflict pentru a transmite un mesaj ca ramane sa lupte impotriva a ceea ce face astazi PSD si Liviu Dragnea, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )