Libnet.ro
UNICEF

18:00

Judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul este din nou pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. in acelasi timp, judetul Vaslui a devenit un nou punct fierbinte, aici numarul cazurilor crescand de cinci ori in ultimele 24 de ore. continuă pe Adevărul

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici numarul cazurilor este de la o zi la alta tot mai mare. Chiar si astazi sunt raportate multe cazuri desi ieri a fost duminica si s-au facut mult mai putine teste. Capitala este urmata de judetele Prahova si Vrancea.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici numarul cazurilor este de la o zi la alta tot mai mare. Duminica a fost depasit pragul de 200 de cazuri descoperite in 24 de ore. Acesta sunt urmat de judetele Arges si Prahova.

Regizorul Cristi Puiu, in ziua cu cele mai multe cazuri de COVIDsi decese din Romania: Am inteles ca la Cluj se poarta masca in aer liber. Sa stati cu masca pe fatala un film de 200 de minute este inuman (VIDEO)

Regizorul Cristi Puiu a declarat vineri seara, in discursul de dinaintea proiectiei fimului sau Malmkrog, la FestivalulInternational de Film Transilvania TIFF), ca desi respecta toate regulile de.

Topul judetelor cu cele mai multe infectari cu coronavirus. Bucurestiul se apropie de 7.500 de imbolnaviri

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns, luni, la 62. 547 de cazuri, dupa depistarea pozitiva a inca 779 de persoane. Bucuresti, Suceava, Arges si Brasov inregistreaza cele mai multe.

Salvamontistii au avut 25 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore, cele mai multe in Arges

Salvamontistii din intreaga tara au avut, in ultimele 24 de ore, 25 de interventii de urgenta, in urma unor apeluri prin care li s-a solicitat ajutorul, cele mai multe dintre acestea - patru - fiind pentru Salvamont Arges, scrie news. ro. Zi de foc pentru salvamontistii din intreaga tara, solicitati sa intervina la un numar foarte mare de evenimente. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont, s-au primit 25 apeluri prin care se solicita interventia de urgenta a salvamontistilor, arata reprezentantii Salvamont Romania, duminica, intr-o postare pe Facebook.

Cele mai afectate judete de epidemia de coronavirus. Bucurestiul, in topul zonelor cu cele mai multe infectari

Numarul de teste pozitive pentru noul coronavirus a depasit 61. 000 de persoane infectate in Romania. Grupul de Comunicare Strategica a raportat duminica, 9 august, alte 1. 145 de noi cazuri de infectare cu.

EXCLUSIV. Cimpeanu: Cele mai multe facultati, a doua admitere

Am asistat la un record de candidati la concursul de admietere in universitati, anul acesta. Cu toat.

SARS CoV2 un balaur cu SASE capete. Cum sunt raspandite TULPINILE COVID la nivel mondial si care sunt variantele cele mai agresive (STUDIU)

Cel mai vast studiu desfasurat pana acum in ceea ce priveste secventierea SARS-CoV-2 scoate la lumina existenta a sase tulpini care raspandesc pandemia de COVID-19 pe intreg globul, scrie Science.

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Start in proiectul de modernizare a unui drum din Buzau care leaga intre ele mai multe arii naturale protejate

Autoritatile judetului Buzau au lansat procedurile de modernizare a soselei care leaga Vintila Voda de Plaiul Nucului, proiectul urmand a fi promovat spre finanantare cu bani europeni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )