Libnet.ro
UNICEF

08:00

Judetul cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din Romania. Cum explica autoritatile situatia

Hotnews Hotnews,
 Judetul cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din Romania. Cum explica autoritatile situatia

Satu Mare a raportat doar 82 de cazuri de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus. Sunt cele mai putine din Romania, in judetul de granita cu aproape 400. 000 de locuitori si in care zilnic tranziteaza punctele de frontiera peste 5. 000 de persoane. continuă pe Hotnews

Cele mai mari pensii militare din Romania. Cine primeste peste 7.000 de euro pe luna

Cea mai mare pensie militara din Romania depaseste 7. 000 de euro pe luna. Conform Casei de Pensii Sectoriale a MApN, cea mai mare pensie acordata unui militar este de 35. 160 de lei pe luna.

Criza coronavirusului in Romania. Care sunt judetele cu cele mai multe si cele mai putine cazuri de COVID-19

Romania a inregistrat joi un record negativ in privinta raportarii de noi cazuri de coronavirus descoperite in 24 de ore. 614 cazuri noi de Covid-19 intr-o zingur zi. Bucurestiul si 4 judete Dambovita,.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB.

Suzana Vasilescu - unul dintre cei mai valorosi antreprenori culturali din Romania

Suzana Vasilescu este o tanara antreprenoare, dar si unul dintre cei mai importanti manageri culturali ai Romaniei. Povestea ei de succes a fost prezentata in cadrul rubricii BizSchool, prezentata de Bianca Voinea, in emisiunea Income.

Aglomeratie la malul marii in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19: Aproape 100.000 de turisti isi petrec weekend-ul pe litoral (VIDEO)

Romanii se distreaza la mare, desi pandemia de coronavirus face ravagii in tara. Fara masti, fara respectarea regulilor de distantare sociala, fara teama ca ar putea fi infectati. Aproximativ 100. 000 de.

Cauza exploziei de cazuri de coronavirus din Dambovita, judetul cu cea mai mare creste din ultimele 24 de ore

Judetul Dambovita a tinut capul de afis al raportarii de miercuri, 8 iulie, cu cele mai multe cazuri de COVID. 59 de cazuri noi au fost inregistrate intr-o zingura zi. Medicii atrag atentia asupra necesitatii respectarii cu strictete a masurilor de protectie sanitara.

Primul efect direct al cresterii numarului de cazuri de COVID-19: MAE confirma ca autoritatile olandeze recomanda 14 zile de izolare la domiciliu celor care vin din Romania

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe confirma caautoritatile olandeze recomanda,incepand cu data de 9 iulie, cetatenilorcare se deplaseaza din Romania in Olanda sa se auto-izolezela.

Trei judete nu au raportat niciun caz nou de coronavirus. Bucuresti si Arges, cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore Evolutie zilnica pe judete

Doar trei judete din Romania nu au raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, in vreme ce in Bucuresti numarul zilnic de imbolnaviri in ultimele 24 de ore a trecut de o suta.

Atentie! Rosii toxice in pietele din Romania! Cum le puteti recunoaste

In pietele si in supermarketurile romanesti inca sunt destul de multe rosii din import care sunt toxice pentru organismul uman din cauza ca sunt intretinute cu ajutorul unor chimicale. in ultimii ani, au crescut extrem de mult importurile de rosii, cele mai multe provenind din Turcia, Italia si Spania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2719 seconds )