Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jumatate din bugetul Rabla pentru electrocasnice, epuizat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jumatate din bugetul Rabla pentru electrocasnice, epuizat

Jumatate din bugetul alocat in acest an Programului Rabla pentru electrocasnice, in valoare totala de 40 de milioane de lei, s-a epuizat in trei ore si jumatate de la debutul sesiunii de inscriere, potrivit datelor postate in timp real pe site-ul. continuă pe Wall-Street Ro

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

VOUCHERE RABLA pentru ELECTROCASNICE. Cum puteti obtine voucherele si cate au ramas

VOUCHERE RABLA pentru ELECTROCASNICE. Jumatate din bugetul alocat in acest an Programului Rabla pentru electrocasnice, in valoare totala de 40 de milioane de lei, s-a epuizat in trei ore si jumatate de la deb.

Romanii iau cu ASALT Programul Rabla pentru Electrocasnice: Jumatate din vouchere au fost epuizate in primele 3 ore de la lansare

Programul RABLA pentru electrocasnice se bucura de succes in randul romanilor. Ministerul Mediului anunta, vineri, in prima zid e campanie, ca au fostrezervate vouchere in valoare de 18 milioane.

Programul Rabla pentru electrocasnice se lanseaza vineri. Care sunt conditiile de participare

Programul Rabla pentru electrocasnice poate fi accesat incepand de vineri, 24 mai de cei care doresc sa participe, iar bugetul pentru acest an este de 40 de milioane de lei, dublu fata de anul 2018, a anuntat, joi Ministerul Mediului. in functie de aparatul cumparat, voucherele au valori cuprinse intre 200 si 400 lei.

Cate vouchere poti folosi in programul Rabla pentru electrocasnice

Daca te-ai hotarat sa iti cumperi televizor, masina de spalat vase, frigider sau aparat de aer conditionat, o poti face prin programul Rabla pentru electrocasnice. Poti folosi mai multe vouchere de la stat pentru a achizitiona electrocasnice noi, insa doar cate unul pentru fiecare categorie. Pentru a primi voucherul, care se acorda in functie de [] .

Produse noi incluse in programul Rabla pentru electrocasnice 2019. Valoarea voucherelor

Rabla pentru electrocasnice 2019. Romanii vor putea achizitiona din nou, prin programul Rabla pentru electrocasnicefrigidere, masini de spalat rufe, televizoare, masini de spalat vase si aparate de.

Programul Rabla pentru Electrocasnice se lanseaza vineri: Din 2019 vor fi disponibile inclusiv televizoare si masini de spalat vase

Administratia Fondului pentru Mediu anunta ca incepand de vineri persoanele fizice se pot inscrie in Programul Rabla pentru Electrocasnice. inscrierile in aplicatia informatica disponibila pe site-ul.

Rabla pentru electrocasnice 2019. Programul se deschide joi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, va deschide, joi, sesiunea de inscriere a persoanelor fizice in Programul Rabla pentru electrocasnice 2019, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului.

UPDATE A fost lansat programul Rabla pentru electrocasnice. Ce valoare au voucherele si cate vor fi acordate

Ministerul Mediului a lansat joi, in judetul Prahova, a doua editie a programului Rabla pentru electrocasnice, care prevede acordarea de vouchere pentru achizitionarea de produse electrocasnice noi, eficiente energetic, in schimbul celor vechi. Prezent la eveniment, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a afirmat ca ia in calcul lansarea unui ghid de finantare si pentru institutiile publice.

A fost lansat programul Rabla pentru electrocasnice. Ce valoare au voucherele si cate vor fi acordate

Ministerul Mediului a lansat joi, in judetul Prahova, a doua editie a programului Rabla pentru electrocasnice, care prevede acordarea de vouchere pentru achizitionarea de produse electrocasnice noi, eficiente energetic, in schimbul celor vechi.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )