Libnet.ro
UNICEF

10:00

Juncker: Fara Romania, UE nu ar fi completa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Juncker: Fara Romania, UE nu ar fi completa

Fara Romania, Uniunea Europeana nu ar fi completa, sustine presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, adaugand de asemenea ca tara noastra trebuie sa faca parte din Spatiul Schengen. continuă pe Ziarul Bursa

Romania amendata de Uniunea Europeana este o premiera rusinoasa

Cu scurt timp inainte sa preia, prin rotatie, presedinitia Consiliului Uniunii Europene, Romania va intra in analele istoriei ca fiind prima tara amendata de catre UE intr-un astfel de set de circumstante. Au existat de cateva luni speculatii pe marginea unei amenzi din partea Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Nu doar ca s-au dovedit [] .

Italia se asteapta ca Uniunea Europeana sa respinga marti proiectul sau de buget

Guvernul italian se asteapta ca Uniunea Europeana sa ia marti decizia fara precedent de a-i respinge bugetul, pentru a-l modifica astfel incat sa prevada un deficit bugetar mai mic, potrivit unei surse din Executivul de la Roma, transmite Reuters.

Uniunea Europeana si presedintele SUA cer informatii suplimentare despre moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi

Dezvaluirile cu privire la moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi sunt profund tulburatoare si este necesara o ancheta aprofundata, credibila si transparenta, considera Uniunea Europeana, iar presedintele american Donald Trump vrea sa afle mai multe, inclusiv unde e cadavrul, relateaza The Associated Press.

Informatii-bomba din culisele dezbaterii din Parlamentul European. Ce sfori se trag impotriva Romaniei in Uniunea Europeana

Marti, Romania a fost din nou subiect de dezbatere in Parlamentul European. Ceea ce trebuia sa fie o discutie despre starea si viitorul Europei, aproape ca s-a transformat in una despre lupta.

Un nou conflict in Uniunea Europeana: Bruxellesul ar fi respins bugetul Italiei pe 2019 si ameninta cu sanctiuni financiare

Comisia Europeana ar fi respins, marti, proiectul de buget al Italiei pe 2019, conform unor surse de la Bruxelles citate de AFP. Aceasta este o decizie in premiera in istoria Uniunii Europene si risca sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )