Libnet.ro
UNICEF

01:05

Juncker: As vrea sa inceteze problemele si intrigile interne din Romania. Cand prezidezi Uniunea Europeana trebuie sa uiti problemele de politica interna

Antena3 Antena3,
Juncker: As vrea sa inceteze problemele si intrigile interne din Romania. Cand prezidezi Uniunea Europeana trebuie sa uiti problemele de politica interna

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, vineri, in cadrul conferintei de presa comune cu Viorica Dancila, ca isi doreste ca, pe durata Presedintiei romane, problemele si. continuă pe Antena3

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

City-break intr-o statiune balneara din Romania: care e oferta si cat costa cazarea

Un city break intr-una din cele 34 de statiuni balneare din Romania inseamna relaxare si posibilitati de tratament. Pe langa locurile unde oamenii primesc tratamente cu namol si fac bai in ape minerale, exista mai multe hoteluri in care functioneaza.

SUA ingrijorate de evolutiile privind statul de drept din Romania

Secretarul de stat adjunct pentru Afaceri Politice al Departamentului de Stat al SUA, David Hale, a afirmat ieri seara ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis si vicepremierului Ana Birchall ingrijorarile Statelor Unite generate de evolutiile recente din Romania privind statul de drept si politicile fiscale adoptate in decembrie.

Tudorel Toader: Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta

Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta, motiv pentru care Ministerul Justitiei a initiat deja o procedura de achizitie publica in acest sens, relateaza.

Liviu Dragnea a plecat din Romania cu un avion privat: Unde isi petrece vacanta liderul PSD. Cum a mintit Codrin Stefanescu

Liviu Dragnea isi petrece vacanta de iarna departe de tara, desi Codrin Stefanescu, colegul sau de partid, a dat asigurari ca liderul PSD nu va pleca din Romania in aceasta perioada. Potrivit.

Bancul deocheat cu Petru Groza si Stalin pentru care un maghiar din Romania a ajuns in beciul Securitatii

Bancurile politice din Romania anilor 1950 le puteau aduce ani de inchisoare celor care le indrazneau sa le rosteasca, chiar si la betie. A fost cazul unui maghiar din Hunedoara, care a vrut sa isi distreze pr.

O mare companie de curierat dispare din Romania

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea uneia dintre cele mai mari firme de curierat din Romania de catre o filiala infiintata anul trecut de catre Grupul Mid Europa. Tranzactia la care se refera.

Orasul din Romania cu cea mai buna calitate a vietii in 2019

Desi se pozitioneaza abia aproape de jumatatea clasamentului mondial, Cluj-Napoca surclaseaza alte trei orase din Romania, intre care si capitala: Timisoara 126), Iasi 143) si Bucuresti 168). Peste.

Orasul-surpriza din Romania in care a fost cel mai frig noaptea trecuta

Sibiul a fost locul unde a fost cel mai frig din Romania, in noaptea de luni spre marti inregistrandu-se minus 22,9 grade Celsius, la statia meteo de langa Aeroportul International din municipiu, a declarat.

Lidl deschide al cincilea depozit din Romania. Ce salarii ofera

Lidl deschide la inceputul anului 2019 al cincilea depozit din Romania, in localitatea Cordun, judetul Neamt. Salariile pentru cele 139 de joburi create sunt cuprinse intre 3. 050 de lei brut si 3. 480 de lei brut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )