Libnet.ro
UNICEF

14:30

O jurnalista din Teleorman, amenintata de conducerea postului Realitatea Plus. Umilinta mai mare decat asta nu am trait!

Playtech Playtech,
O jurnalista din Teleorman, amenintata de conducerea postului Realitatea Plus. Umilinta mai mare decat asta nu am trait!

O jurnalista din Teleorman a fost amenintata de conducerea postului de televiziune Realitatea Plus. Jurnalista lucreaza in prezent la publicatia locala Liber in Teleorman, dar este si corespondent pentru agentia de presa Mediafax. Dar care sunt motivele pentru care aceasta a fost amenintata? Jurnalista umilita de Realitatea Plus Jurnalista Carmen Dumitrescu marturiseste intr-o postare pe . continuă pe Playtech

Jurnalista care a intrebat-o pe Dancila despre aria cercului demisioneaza de la Realitatea Plus. Andreea Dumitrescu, fortata sa plece si de la TVR

Jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului demisioneaza de la postul de televiziune Realitatea Plus. Andreea Dumitrescu si-a anuntat plecarea printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook si a precizat ca plecarea ei nu are legatura cu politica editoriala. Jurnalista Andreea Dumitrescu demisioneaza de la Realitatea Plus Prima fotografie cu .

Jurnalista Andreea Dumitrescu, autoarea intrebarii virale despre aria cercului, pleaca de la Realitatea Plus

Jurnalista Andreea Dumitrescu, autoarea intrebarii virale adresate Vioricai Dancila despre aria cercului, a demisionat de la postul Realitatea Plus ex Realitatea TV) dupa noua luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )