Libnet.ro
UNICEF

09:45

Jurnalistul Cristoiu, audiat ca martor in dosarul Laurei Codruta Kovesi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Jurnalistul Cristoiu, audiat ca martor in dosarul Laurei Codruta Kovesi

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost audiat, astazi, in calitate de martor, la Sectia de investigare a magistratilor, in dosarul in care fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. continuă pe Ziarul Bursa

Ion Cristoiu, audiat ca martor in care este cercetata Laura Codruta Kovesi, dupa ce a vazut poza lui Sebastian Ghita

Ion Cristoiu este audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi. Jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relatie apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita.

Ion Cristoiu si Gabriel Oprea, audiati ca martori in dosarul in care este cercetata Codruta Kovesi, pe baza unei plangeri depusa de Sebastian Ghita

Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi. Jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relatie apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita. La Sectia Speciala s-a prezentat si fostul ministru Gabriel Oprea, care la randul lui ar fi vazut poza cu pricina.

Gabriel Oprea si Ion Cristoiu, audiati de sectia speciala in dosarul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost audiat, joi, de catre sectia speciala de anchetare a magistratilor in dosarul in care Laura Codruta Kovesi este cercetata privind modul in care a fost adus in tara.

CSM, asteptat sa se pronunte miercuri cu privire la doua actiuni disciplinare in cazul Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii este asteptata sa se pronunte, miercuri, cu privire la doua actiuni disciplinare ale Inspectiei Judiciare vizand-o pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi.

Lucian Bolcas, reactie dupa afirmatiile Laurei Codruta Kovesi: E jignitor pentru acesti oameni!

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa anticoruptie, a fost astazi la inalta Curte. A iesit facand acuzatii grava la adresa Inspectiei Judiciare, despre care spune ca face o actiune total nemernica si, ma.

Ion Cristoiu, audiat in dosarul lui Kovesi

Ion Cristoiu este audiat la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Kovesi, dupa ce jurnalistul a vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia,.

Ion Cristoiu, detalii despre audierea in dosarul lui Kovesi: Trebuia sa confirm daca poza depusa la dosar e cea pe care am vazut-o eu

Ion Cristoiu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi. Jurnalistul a spus ca audierea a durat in jur de 45 de minute. Eu nu am fost niciodata la DNA, mie.

Ofiter SRI, audiat in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa

Un ofiter SRI va fi audiat in dosarul aducerii in tara a lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA, este acuzata de mita, de abuz in serviciu si marturie mincinoasa. Dezvaluire.

VIDEO Laura Codruta Kovesi, audiata la iCCJ:CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara

Laura Codruta Kovesi a intrat la audieri, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). Fosta sefa a DNA nu a facut nicio declaratie inainte de audieri. Este vorba de un dosar in careInspectia Judiciara a contestat respingerea de catre CSM a abaterii disciplinare legate de desemnarea unei judecatoare pentru exercitarea unui control la DNA. La iesirea de la audieri, Kovesi a respins acuzatiile aduse de Inspectia Judiciara.

Miercuri incep NEGOCIERILE dintre Parlamentului European si Consiliului UE pentru alegerea procurorului-sef european, functia pentru care candideaza Laura Codruta Kovesi

Pe 20 martie incepe prima runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene pe tema numirii procurorului-sef european, functie pentru care candideaza si Laura Codruta Kovesi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )