Libnet.ro
UNICEF

23:30

Jurnalistul Kamil Demirkaya, dupa ce a scapat de extradarea in Turcia:Colegii mei ziaristi din Turcia nu sunt la fel de norocosi ca mine. Sunt 326 intemnitati

Adevărul Adevărul,
Jurnalistul Kamil Demirkaya, dupa ce a scapat de extradarea in Turcia:Colegii mei ziaristi din Turcia nu sunt la fel de norocosi ca mine. Sunt 326 intemnitati

Jurnalistul Kamil Demirkaya a declarat vineri, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de extradare emisa pe numele lui de autoritatile din Turcia, ca a avut incredere totala in Justitia din Romania, subliniind ca a primit foarte multe mesaje de sustinere. continuă pe Adevărul

Curtea de Apel respinge extradarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya ceruta de regimul Erdogan

Un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, cererea autoritatilor turce de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya de la publicatia Zaman Romania. Decizia a fost luata dupa aproximativ.

UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, a fost judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. Astfel, instanta a decis respingerea autoritatilor din Turcia.

Barna, entuziasmat de decizia in cazul jurnalistului Kamil Demirkaya

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, considera ca respingerea cererii autoritatilor turce de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya demonstreaza ca justitia din Romania nu se afla la cheremul lui Dragnea si Erdogan.

CURTEA DE APEL BUCURESTI: Solicitarea de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, judecata astazi

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. La termenul din 6 decembrie, cauza fost amanata pentru pregatirea apararii in raport de cererea de extradare.

Curtea de Apel Bucuresti decide astazi daca da curs solicitarii de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, este judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti.

Prima declaratie a jurnalistului din Turcia, dupa ce Curtea de Apel a respins cererea de extradare: Aveam incredere totala in Justitia din Romania

Jurnalistul Kamil Demirkaya a declarat vineri, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de extradare emisa pe numele lui de autoritatile din Turcia, ca a avut incredere totala in Justitia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,307 seconds )