Libnet.ro
UNICEF

07:45

Justitia belgiana a respins cererea de extradare a unui fost ministru separatist catalan

Hotnews Hotnews,
 Justitia belgiana a respins cererea de extradare a unui fost ministru separatist catalan

O instanta belgiana a respins vineri cererea de extradare a unui fost ministru regional catalan pentru a comparea in fata justitiei spaniole in legatura cu acuzatiile privind organizarea referendumului de independenta a Cataloniei din 2017, relateaza AFP si Euractiv. continuă pe Hotnews

Surpriza de proportii la Primaria Capitalei. Un fost ministru intra in lupta cu Firea si Nicusor Dan

Surpriza de proportii la Primaria Capitalei. Ilan Laufer, un politician controversat, si-a anuntat candidatura la alegerile locale din 27 septembrie. Mai exact, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri al guvernului Tudose va intra in lupta pentru fotoliul de la Primaria Capitalei.

Mihai Fifor, fost ministru al Apararii, si-a anuntat candidatura la Primaria Arad

Fostul ministru al Apararii, Mihai Fifor, si-a anuntat candidatura la Primaria Arad, fiindsustinut de PSD, ALDE si PNTCD, care au format in acest sensalianta electoralaPlatforma.

Sameday se extinde in Bucuresti prin inchirierea unui fost showroom auto din Tunari

Compania de curierat Sameday isi continua expansiunea in Romania pe fondul cresterii pietei de profil prin inchirierea unui spatiu cu o suprafata de aproximativ 1. 200 metri patrati in localitatea Tunari, langa Bucuresti, tranzactie intermediata de departamentul industrial al firmei de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )