Libnet.ro
UNICEF

06:15

Justitia decapitata pas cu pas. Augustin Lazar, pe urmele Codrutei Kovesi

Adevărul Adevărul,
Justitia decapitata pas cu pas. Augustin Lazar, pe urmele Codrutei Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedurile de demitere a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tactica este identica cu cea folosita in cazul Laurei Codruta Kovesi. Se incepe cu o evaluare a activitatii, se face un raport care va fi de fapt un rechizitoriu la adresa procurorului general al Romaniei, iar apoi se va solicita demiterea acestuia. continuă pe Adevărul

Justitia, decapitata pas cu pas. Augustin Lazar, pe urmele Codrutei Kovesi. Care e diferenta dintre cele doua situatii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declansat procedurile de demitere a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar. Tactica este identica cu cea folosita in cazul Laurei Codruta Kovesi.

Tariceanu asteapta revocarea lui Augustin Lazar: Prezenta si nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat

Calin Popescu Tariceanu saluta declansarea de catre Tudorel Toader a procedurii de evaluare a activatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va solda cu o revocare pe modelul adoptat in.

Augustin Lazar, despre decizia lui Tudorel Toader: Dintr-o data, cineva are nevoie sa produca un carambol judiciar

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat duminica ca decizia ministrului Justitiei de a declansa procedura evaluarii sale reprezinta dovada faptului ca persoane cu proceduri judiciare au nevoie sa se produca un carambol judiciar si sa subordoneze justitia, ce s-a vadit a fi independenta in anchete.

Tudorel Toader: Declansez procedura de evaluare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca dupa Laura Codruta Kovesi va evalua si activitatea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar. Declansez procedura legala pentru evaluarea.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Augustin Lazar demasca manipularea lui Tudorel Toader

Conflictul dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar, intensificat dupa decizia ministrului justitiei de a demara evaluarea activitatii manageriale a procurorului general, a ajuns, ieri, la faza declaratiilor. La prima ora a diminetii, ministrul de resort a tinut sa precizeze ca nu are nimic personal cu Augustin Lazar, dar ca protocoalele semnate de acesta cu Serviciul Roman de Informatii sunt nefiresti. Tudorel Toader a declarat: Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit nici din senin, nici circumstantial. Am observat de-a lungul timpului cum Ministerul Public s-a indepartat treptat, treptat de la rolul constitutional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor omului. ) Sunt nefiresti aceste protocoale. Avem o Constitutie, avem legile, Codul de procedura penala, avem stiinta de carte. Este suficient sa le interpretam, sa le aplicam corect.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Am stiut initial de un singur protocol

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Augustin Lazar: Evaluarea procurorului general nu e o forma de presiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine o conferinta de presa la Ministerul Justitiei pentru a-i da replica procurorului general, Augustin Lazar. Ministrul a anuntat aceasta conferinta dupa ce Lazar a.

Augustin Lazar: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii, relateaza News. ro.

Reactia lui Augustin Lazar, dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca a declansat procedura de evaluare: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )