Libnet.ro
UNICEF

00:06

Justitia din Romania, lovitura dura pentru Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Justitia din Romania, lovitura dura pentru Sebastian Ghita

Magistratii Sectiei Penale a Tribunalului Prahova au respins, marti, ca neintemeiata, cererea fostului parlamentar Sebastian Ghita de revocare a masurii arestarii preventive, se arata intr-un comunicat de. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru SEBASTIAN GHITA! Este decizia momentului in JUSTITIE! Cererea de revocare a arestarii preventive a fost RESPINSA

Cererea fostului parlamentar Sebastian Ghita de revocare a masurii arestarii preventive a fost respinsa marti de magistratii Sectiei Penale a Tribunalului Prahova. Prin incheierea pronuntata de Sectia.

LOVITURA DURA pentru Mihaela Buzarnescu: Aryna Sabalenka i-a luat locul

Aryna Sabalenka a castigat turneul de la New Haven ceea ce inseamna ca ii va lua locul Mihaelei Buzarnescu in top 20. Astfel, romanca va ajunge pe locul 21 WTA, potrivit stiripesurse. ro. Sabalenka a.

Tariceanu asteapta revocarea lui Augustin Lazar: Prezenta si nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat

Calin Popescu Tariceanu saluta declansarea de catre Tudorel Toader a procedurii de evaluare a activatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va solda cu o revocare pe modelul adoptat in.

Tariceanu: Declaratia ministrului Justitiei este incurajatoare. Nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, califica drept incurajator anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind evaluarea manageriala a procurorului general, liderul ALDE sustinand ca nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat.

Tribunalul Prahova a respins cererea lui Sebastian Ghita de anulare a mandatului de arestare

Mandatul de arstare preventiva solicitat de DNA Ploiesti pe numele lui Sebastian Ghita ramane valabil. Tribunalul Prahova a respins astazi cererea fostului deputat prin care solicita anularea masurii preventive. Decizia nu este una definitiva.

Ministrul Justitiei, despre respingerea cererii de extradare a lui Sebastian Ghita: Ministerul indeplineste doar procedura de solicitare, fondul e cel din dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la respingerea definitiva a cererii de extradare a fostului parlamentar PSD Sebastian Ghita, ca Ministerul face cererea de extradare, dar instantele de judecata decid daca admit sau nu aceasta cerere in functie de elementele cuprinse in dosarul de urmarire penala.

Noul ambasador al Marii Britanii la Bucuresti: Nu pot sa discut situatia politica din Romania. Sunt aici sa ascult, sa invat

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Andrew Noble, a afirmat marti, referindu-se la situatia politica din Romania, ca peste tot in lume viata politica este turbulenta, precizand ca a venit in tara.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

Catastrofa nationala: Pesta a ajuns la cea mai mare ferma din Romania

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti a confirmat existenta virusului pestei porcine africane in cea mai mare ferma din Romania, a doua ca marime din Europa, care apartine SC TEBU Consult.

Veste teribila: Pesta porcina a fost confirmata la cea mai mare ferma din Romania. 140.000 de porci vor fi eutanasiati

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat la cea mai mare ferma din Romania si a doua ca marime din Europa. Este vorba de SC TEBU Consult Braila, unde exista un efectiv de aproximativ 140. 000 de porci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )